Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66749
Kirjoituksia 180157

Telia hybridinettiTelia hybridinetti

akiiM
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telia hybridinetti

1/3

Hei!

 

Kuinka saan kiinteän nettiyhteyden pelkästään playstation 4 -konsolille ja sitten tietokoneelle 4g streamaamista varten? Niin ettei ne kommunikoi keskenään ja aiheuta pelaamiseen viivettä. Onko mahdollista Hybridi netillä tehdä näin? 

 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

irritus
Konkari
Viestejä 827 kpl

2/3

Tämä onnistuu kyllä hybridiliittymällä, mutta ei Telian toimittamalla hybridimodeemilla. Tarvitset siis omat laitteet.

 

Hanki LTE-modeemi, kuten esimerkiksi Huawei B818, siirrä sim-kortti hybridimodeemista omaan LTE-modeemiisi ja kytke striimauskone omaan modeemisi. Puhelinlinja ja pelikonsoli saavat jäädä kytketyksi hybridimodeemiin.

 

Toki, jos kaapin pohjalle on jäänyt vanha DSL-modeemi, voit kokeilla yhteyttä myös toisin päin. Eli hybridimodeemi pois puhelinlinjalta, oma modeemi ja striimauskone tilalle.

 

Hybridimodeemi toimii kuitenkin paremmin DSL-modeemina kuin LTE-modeemina. Joten jos jälkimmäisessä käytössä tulee ongelmia, kannattaa hankkia oma LTE-modeemi.

Vastaa
0 tykkäystä

akiiM
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kiitti!

 

Tosiaan vanha adsl modeemi nyt toimittaa kiinteän osuuden ps4 ja 4g tulee tietokoneelle sekä televisiolle ja puhelimille. Jos haluaa latauksiin jerkkua niin siirtää vain 4g modeemista piuhan pleikkariin niin ei tarvitse tuskastella kun kiinteä antaa vain 12d/1u nopeutta.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.