Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174908

Telian toimintahäiriö 25.4.2020Highlighted

Telian toimintahäiriö 25.4.2020

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Telian toimintahäiriö 25.4.2020

1/3

Hei!

Tässä pääsi yllättämään tämä Telian netin toimintahäiriö puoleltapäivin.

Minulla kun on nämä yhteydet Telian takana , joten kaikki oli kaputt sillä hetkellä.

Luulin,että oli omissa laitteissa vika...Ja ähräilin...Siinä sitten yritin soitella sinne Telian asiakaspalveluun vanhalla puhelimella...Eihän siellä vastattu sittenkään...Vaan vanhalla puhelimella kas pääsin nettiin ja siellä se ilouutinen löytyikin,kun Teliaa etsiskelin:-Vika Telian järjestelmässä.

Olin vähän huojentunut , mutta vähäsen *******tti siinä.

Olisiko mahdollista tämmöisissä tilanteissa saada tulevaisuudessa sinne teijän asiakaspuhelimeen jonkinlainen automaattinen tiedote : "Valtakunnallinen toimintahäiriö netti -ja puhelinyhteyksissä.Häiriö alkanut tässä  justiinsa ...jne"???

Tai sitten Telian asiakkaille jokin tekstiviestitiedote asian tiimoilta ,vaikka olisikin kilpailijan liittymänumero käytössä.(Kilpailijan liittymällä minä nettiin menin.)

Kun teillä on niin hyvä tiedot asiakkaistanne ja Suomen maantieteestä.

Kiitos!

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 413 kpl

2/3

Moi @mondeov6 ja tervetuloa keskustelemaan Telia Yhteisöön!

 

Eilinen häiriötilanne oli kieltämättä ikävä ja vaikutti osaltaan myös asiakaspalvelumme toimintaan. Ajoittain ei siis tästä syystä päässyt läpi asiakaspalveluumme puhelimitse tai chat-palvelun kautta. Puhelinpalveluun sekä chat-palveluun on mahdollista laittaa tällaisesta tiedote, mutta häiriöstä johtuen saimme tiedotteet laitettua viiveellä, eikä tämä alkuvaiheessa tavoittanut yhteydenottajia. Tekstiviestillä tiedottaminen ei ole paras mahdollinen tapa tiedottaa häiriöstä tällaisesta tilanteesta, kun se koskee niin suurta massaa. Tällöin viestien perille menemisessä kestää kauan aikaa ja se tuo tiedon myöhässä perille. Tiedotimme häiriöstä toki nettisivuillamme sekä some-kanavissamme, mutta kuten todettua osaan paikoista se tuli viiveellä. Tästä toki otamme palautteen vastaan ja pyrimme varmistamaan, ettei jatkossa vastaavaa laajaa haittaa pääsisi käymään. 

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

3/3

Jos netti ei toimi, eikä puhelimet, miten silloin saadaan tieto häiriöstä jaettua joka niemennotkoon ja saarelmaan. Laittamalla ilmoitus teksti TV:hen.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.