Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60238
Kirjoituksia 165907

Tietoturvan selain kateissa mobiililaitteissaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-06-2017
Kirjoituksia: 4
1/4

Tietoturvan selain kateissa mobiililaitteissa

Hei!

 

Aiemmin käytin Tietoturvan selainta (en esim. Safaria), koska tietoturvan iPadiin ja iPhoneen ottaessani, sain neuvon, että jatkossa tulee käyttää Telia (Soneran) tietoturvaselainta. Missä se nyt on? Enää en löydä koko selainta mistään! Osaako joku kertoa, minne se on Teliaksi muuttumisen jälkeen piilotettu?

 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-06-2017
Kirjoituksia: 4
2/4

Vs: Tietoturvan selain kateissa mobiililaitteissa

Oikeampi ilmaisu olisi ollut aiemmassa viestissäni, että aiemmin käytin Turvapaketin selainta (eikä Tietoturvan selainta).

 

Joku tapauksessa: voisiko joku ystävällinen sielu kertoa, missä se paikka nykyisin iPad:issä ja iPhone:ssa on, josta käsin voi turvallisesti tehdä hakuja, kun hankittuna on kuitenkin näihin laitteisiin maksullinen tietoturva?

 

Olin tottunut käyttämään tuota Turvapaketin selainta mm. Helsingin Sanomien lukemiseen, nyt en siis löydä koko selainta enkä siis voi lukea Hesaria sitä kautta.

 

Ymmärrän hyvin, että kaikki ei aina heti toimi, kuten ennen, kun tulee muutoksia yrityskauppojen myötä, mutta kyllä tällaisista asioista pitäisi tiedottaa ja neuvoa käyttäjiä mahdollisimman pian ja selkeästi, eikä niin, että jokainen erikseen yrityksen ja erehdyksen kautta ehkä löytää ratkaisun esim. tähän ongelmaan! 

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-06-2017
Kirjoituksia: 4
3/4

Vs: Tietoturvan selain kateissa mobiililaitteissa

Niin, sillä aikaa, kun tästä asiasta kirjoittelin tänne yhteisöön ja chat -viestiä Telian henkilökunnalle ja poistin vanhan app:in + latasin uuden ja jatkoin ihmettelyä täällä ja muualla, Turvapaketin selain OLI PALAUTUNUT ko. ikonin alle! Hienoa sinänsä, mutta nyt harmittaa se, että app:in poistamisen ja uudelleenlataamisen seurauksena kadotin aiemmat tallessa olleet välilehdet...

 

Pitäisi siis olla tyytyväinen, mutta nyt en ihan jaksa olla, kun tähän kaikkeen meni noin kolme tuntia aikaa!

 

Kiitos kuitenkin selaimen palautumisesta sivustolle, kuka tai mikä taho sen nyt sitten saikaan aikaan. 👍

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 826
Kirjautuneena
4/4

Vs: Tietoturvan selain kateissa mobiililaitteissa

Sovelluksen poistaminen ja uudelleenasennus taisi tässä tapauksessa auttaa! Turvapaketti on päivittynyt ja saanut lisää ominaisuuksia osakseen. Ehkäpä tästä syystä selainta ei löytynyt enää vanhasta versiosta. Turvapaketin tuotepäällikkö itse asiassa kirjoittelikin blogin aiheesta, joten kannattaa käydä lukaisemassa se täältä.

0 tykkäystä