peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53058 Jäsentä
152489 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Turku KähäriHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎25-12-2014
Kirjoituksia: 14
1/3

Turku Kähäri

Hei

Koska Turkuun kähäriin saadaan vahva telian 4G verkko? Töissä petreliuksessa tulee 91mbps ja kotona itäpellontiellä kähärissä n.2-10mbps. Liittymä on 200M.

Todella surkea, haluaisin että data liikkuisi kunnolla.

0 tykkäystä
2 vastausta
Data-jehu 2019
Data-jehu 2019
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 347
2/3

Vs: Turku Kähäri

Itäpellontielle pitäisi kuulua tukiasemat Turun Ammatti-Instituutin katolta Kukkulakujalta tai sitten Peter Valdin kadulta. Toki voi olla että asut useiden tukiasemien välissä jossa on heikko kuuluvuus ja paljon häiriötä. Testaatko nopeutta iltaisin vai päivisin ja ulkona vai sisällä? 

 

4G-nopeudet heittelevät paljon tietyillä alueilla ja voi olla todella hidasta joten suositeltavaa on käyttää kiinteää laajakaistaa mikäli vain mahdollista. 

 

Vaihtoehtoisesti on hyvä testata myös muiden operaattorien liittymiä.

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje . Uusi kartta täältä BETA:na
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎25-12-2014
Kirjoituksia: 14
3/3

Vs: Turku Kähäri

Olen mitannut nopeuksia klo 16 jälkeen. Meinaan laittaa 2 kpl 4g ulkoantenneja talon katolle ja suunnata ne kukkulankujan mastoon. Ellei sitten toimi nopeammin niin pakko tehdä asialle jotain,hybridilaajakaista? tai  ehkä operaattori vaihtoon...esim. Elisa.

 

0 tykkäystä