peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

TyytyväisyystakuuHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/4

Tyytyväisyystakuu

Kuuluukohan uusi liittymä tyytyväisyystakuun piiriin?Myyjä torilla (siis markkinoilla) ei siis etämyyntiä!sanoi näin.Edes asiakaspalvelu ei ollut tästä varma.Outoa.

0 tykkäystä
3 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 757
2/4

Vs: Tyytyväisyystakuu

Hei!

 

Tuossa hieman googlailin, niin löytyi tälläinen sivu: https://www.telia.fi/kayttoehdot/tyytyvaisyystakuu

 

Tuolla mainitaan "Telia Yhteys Puhelimeen" , mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin nykyliittymät eivät enää ole "yhteys puhelimeen" -liittymiä, vaan nuo olivat niitä, joita myytiin heti Sonera -> Telia -muutoksen jälkeen. Joten enpä osaa sanoa minäkään, että miten tuo aivan tarkalleen menee. Vaikuttaisi, että ei kuulu. Merkitsin tämän viestin niin, että saadaan asiaan 100% varmistus Telian puolelta, toivottavasti mahdollisimman pian. Hymiö Onnellinen Joka tapauksessa todella harmillista, että vaihtelevaa tietoa on liikkeellä ja siten sinulle ylimääräistä vaivaa, mutta siitä voit olla varma, että nyt asiaan saadaan varmasti selvyys.

 

 

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 652
3/4

Vs: Tyytyväisyystakuu

Tämä on meillä selvityksessä ja palaamme asiaan heti, kun saamme tarkempaa tietoa Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 78
4/4

Vs: Tyytyväisyystakuu

Tähän tuli varmistusta ja tämä tyytyväisyystakuun sivu on vanhaa tietoa ja se taitaakin olla jo poistettu nettisivuiltamme.

Nykyisissä Telia Yhteys -liittymissä ei ole tyytyväisyystakuuta. Poikkeuksena tällä hetkellä on uusi Telia Dot -liittymä, johon voi tutustua 30 päivää ilmaiseksi Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä