Tyytyväisyystakuu

  • 26 October 2018
  • 3 kommenttia
  • 36 katselukertaa

Kuuluukohan uusi liittymä tyytyväisyystakuun piiriin?Myyjä torilla (siis markkinoilla) ei siis etämyyntiä!sanoi näin.Edes asiakaspalvelu ei ollut tästä varma.Outoa.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei!


 


Tuossa hieman googlailin, niin löytyi tälläinen sivu: https://www.telia.fi/kayttoehdot/tyytyvaisyystakuu


 


Tuolla mainitaan "Telia Yhteys Puhelimeen" , mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin nykyliittymät eivät enää ole "yhteys puhelimeen" -liittymiä, vaan nuo olivat niitä, joita myytiin heti Sonera -> Telia -muutoksen jälkeen. Joten enpä osaa sanoa minäkään, että miten tuo aivan tarkalleen menee. Vaikuttaisi, että ei kuulu. Merkitsin tämän viestin niin, että saadaan asiaan 100% varmistus Telian puolelta, toivottavasti mahdollisimman pian. :smileyhappy: Joka tapauksessa todella harmillista, että vaihtelevaa tietoa on liikkeellä ja siten sinulle ylimääräistä vaivaa, mutta siitä voit olla varma, että nyt asiaan saadaan varmasti selvyys.


 


 

Tämä on meillä selvityksessä ja palaamme asiaan heti, kun saamme tarkempaa tietoa :)

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Tähän tuli varmistusta ja tämä tyytyväisyystakuun sivu on vanhaa tietoa ja se taitaakin olla jo poistettu nettisivuiltamme.

Nykyisissä Telia Yhteys -liittymissä ei ole tyytyväisyystakuuta. Poikkeuksena tällä hetkellä on uusi Telia Dot -liittymä, johon voi tutustua 30 päivää ilmaiseksi 🙂

Vastaa