peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ulkomailla käytettävä operaattori.Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Ulkomailla käytettävä operaattori.

"Ulkomailla Telian liittymä etsii automaattisesti käyttöönsä parhaan mahdollisen sopimusverkon."

 

Tuo on varmaankin ihan totta että valituksi tulee paras 'sopimusverkko'. Se ei kuitenkaan tarkoita kokemusten perusteella että se olisi paras mahdollinen verkko.

Ongelma ainakin täällä eri puolilla eurooppaa on ollut huonot kuuluvuudet.

Toisessa puhelimessa on toisen suomalaisen operaattorin liittymä jossa täydet tolpat missä nyt asutaan kun Telialla on 2. 

Toinen valitsee automaattisesti sellaisen verkon joka Telialla on estetty.

Telialla on ongelma myös se kun puhelin ei tahdo pysyä oikeassa ajassa.

Kysynkin onko tähän asian tilaan Telialla joku hyvä perustelu?

Kiitos.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 147
2/2

Vs: Ulkomailla käytettävä operaattori.

Tervetuloa Yhteisöön @reka55 Hymiö Onnellinen

 

Liittymällä on omat prioriteetit minkä mukaan se yhdistää kenenkin operaattorin verkkoon, tähän voi toki vaikuttaa myös puhelimen oma automatiikka verkonvalinnan suhteen.

Samassa maassa voi olla kuitenkin useammalle operaattorille sopimus ja eri operaattoreita voi testata tekemällä puhelimen asetuksista manuaalisen verkonhaun ja sitten listatuista operaattoreista itse valita käytettävän. Kaikille operaattoreille sopimusta ei ole ja näiden verkkoihin liittymä ei pääse.

 

Maakohtaisesti voidaan katsoa että mitä operaattoreita niissä on käytössä meidän liittymällä.