Simkortti meni lukkoon - Mistä löydän PUK-koodin?

  • 8 December 2019
  • 3 kommenttia
  • 1703 katselukertaa

Sim-kortti lukitsi itsensä.  Tarvitsen luultavasti PUK-koodin operaattorilta eli Telialta.  Telia-Omasivuilla asiointikaan ei onnistu Chrome-selaimen kautta, vaikka Telian toivomuksesta selaimeni pitäsi olla Google Chrome.


 


Siis oletan, että PUK-koodi avaa Sim-kortin.


 


Edit ReOlivia: Muokattu hieman otsikkoa


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Hyvää iltaa, @Aavasaksarainbo!


 


Suosittelen tutustumaan seuraavaan tukisivustoon:


https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/puk-koodit


 


Sivustolla on hyvin listattu mistä voit hakea PUK-koodin sim-kortillesi. Toivottavasti tällä vinkillä löydät nopeasti ratkaisun! :) 

Lopetan telian Käytön. On liian hankalaa edes saada puk koodin. Olen haketnut ja soittanut siitä jo 2pv toloksetta

 

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Hei @Miadegerth ja tervetuloa tänne Yhteisöön! 


 


Täältä usein löytyy vastaus kysymykseen kuin kysymykseen, kiva että löysit paikalle. Toisesta ketjusta jouduin poistamaan puhelinnumerosi yksityisyydensuojasi vuoksi. Avoimelle foorumille ei kannata jättää yksityistietojaan.


 


PUK-koodin saat telia.fille kirjautuessasi vaikkapa näillä Yhteisöönkin sopivilla tunnuksilla (tai pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella) ja sieltä omista liittymän tiedoistasi löydät PUK-koodin. Löydät selkeät ohjeet myös googlaamalla "Telia PUK-koodi" ja ensimmäinen hakutulos vie sinut ohjeisiin linkin kera. Tässä vielä varmuudeksi linkki sinulle.


 


Voit saada PUK-koodin myös käymällä meidän kaupassa tai soittamalla meille vaikkapa jonkun läheisesi puhelimesta, jos omasi on nyt lukossa. Löydät yhteystietomme kootusti täältä linkistä

Vastaa