Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63970
Kirjoituksia 174239

Varmuukopio ZTE MF910Highlighted

Varmuukopio ZTE MF910

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Varmuukopio ZTE MF910

1/4

Haluaisin palauttaa tehdasasetukset ZTE MF910:ssä ja ottaa sitä ennen varmuuskopion, onnistuuko tässä laitteessa?

 

Jos tekee resetin,  niin palaako sieltä Telian asetukset, että voi alkaa käyttämään suoraan laitetta, vai pitääkö olla ruutukopiot joka osiosta että saa sen toimimaan. Laitteessa on Telian toimiva simmi.

 

 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 372 kpl

2/4

Morjesta @hspel ja Tervetuloa Yhteisöön!

 

Oletko ostanut laitteen mitä kautta? Mikäli laite on ostettu toiselta operaattorilta niin asetukset/päivitykset tulevat heidän kauttaan. Resetoinnin voit tehdä reset -napista jolloin laitteelle palauttuu tehdasasetukset. Jos laite on operaattorilta hankittu niin laitteelle palautuu kyseisen operaattorin asetukset, kun teet tuon resetoinnin.

 

Kyseessä on aika vanha laite ja suosittelen laitteen päivittämistä uudempaan malliin. Tällöin saat laitteen josta löytyy uusin tekniikka sekä päivitykset.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Kiitos kommentista, laite on ostettu Telialta(Soneralta).

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 372 kpl

4/4

Eipä mitään. Sitten laitteessa pitäisi säilyä kaikki asetukset. Toki laitteelta puuttuu uusimmat päivitykset johtuen iästä. Uusin päivitys(LTE-M) verkkoon tehtiin viime joulukuussa. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.