Verkon huono toimivuus


Huolestuttaa, että täällä Hämeenlinnassa on puhelinverkossa pitkällä aikavälillä ollut ja on edelleen alueita, joissa verkko on ajoittain kokonaan häviksissä. Itse asun Hätilä Sairio -alueella ja usein "ei verkkoa" näkyy puhelimissamme.

Myös usein vierailemamme Perttulan Kartanon -alue on lähes verkotta, alueella on n. 40 rakennusta ja suuri joukko pienyrityksiä. Olisi hienoa, jos jollakulla olisi mahdollisuus tutkia verkon kattavuutta, havainnot on tehty usealla eri puhelimella.


3 kommenttia

Heippa HameenRipa!

 

Kuulostaa sangen oudolta, että verkko katoaisi kokonaan myös 2G:n osalta.

Tuosta kannattaa melkein olla yhteydessä Telian Asiakaspalveluun, jotta tuota voisivat tarkemmin alkaa selvittämään. 

 

Yhteydenottotavat löydät vaikkapa täältä: https://www.telia.fi/asiakastuki

No johan sattui ajoitus itselläkin. Löytyi meinaa korpi missä kenttää ei löytynyt ollenkaan. Kaippa sitä on sitten itsekin vain liikkunut seuduilla missä kuuluvuus hyvä. Joten ei se lienet mahdottomuus! :catlol:

Hyvä kun ilmoitit tästä asiasta!

 

Katsoin, että Hätilä-Sairio -alueelta on jonkin verran ilmoituksia tullut ja parannustakin sinne on luvassa. Tähän tietoon syyskuussa lisätään 3G- ja 4G-taajuuksia alueella.

 

Perttulan Kartanon lähistöllä näyttää olevan myös heikompi tilanne. Parannuksia ei tuonne ikävä kyllä tähän tietoon ole näköpiirissä, mutta laitan tuosta alueen verkonsuunnittelijalle tietoa eteenpäin.

Vastaa