Viikonlopun liittymätarjoukset

  • 3 November 2018
  • 9 kommenttia
  • 17 katselukertaa

Olisi ollut kiva tarttua tarjoukseen ja päivittää liittymä tuohon Rajaton 200M 22e/kk, mutta eipä vain onnistu vaikka missään ei ainakaan mainita että olisi taas vain uusille asiakkaille?? https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/liittyma.aspx?Subscription=Voice&Plan=Rajaton200M


9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kun meni ostoskoriin ja sieltä edeleen tutkimaan hintatietoja, löytyi ehtoplanketti:



 


 


Vanhana asiakkaana varmaan varmin tapa saada hyvä tarjous on laittaa numeronsiirtoa toiselle operaattorille. Tai ainakin kysyä aspasta, mutta ainakin eräällä kilpailijalla jos vaihtaa Moille saa sellaisen killeritarjouksen, joka on vertaansa vailla... Maailma on valintoja täynnä...

Kunniamerkki +5

Joo, kovin on peitetty tuo että vain uusille asiakkaille, pitäisi selkeämmin näkyä jo ennen tilausvaihetta. Aiheesta jo Telialle chatin kautta laitoin viestiä ja luvattiin pistää asiaa eteenpäin mutta mitään muutosta tehty.. ?

Kunniamerkki +5

Laitoin jo Elisalle kyselyn vastaavasta tarjouksesta ja jos tulee saataville niin voipi olla tiedossa liittymän vaihto...Miksi tuo Telian tarjous muuten heti kirjauduttua kauppaan tulee nykyiselle asiakkaalle ehdotuksena jos ei kerran koske kuin uusia asiakkaita?! 

Itsekin ajattelin ottaa joko tuon rajaton 100M, tai mainitun 200M liittymän, mutta askarruttaa nuo nopeudet, onko rajoitettu tosiaan 100M, ja 200M nopeuksiin? Normaali 100M liittymäthän ovat todellisuudessa 150M liittymiä. Onkohan noissa rajattomissa 100M liittymissä sama 150M rajoitin? Ja kenties 200M on todellisuudessa 250M?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@miksulitre@  kirjoitti:

Miksi tuo Telian tarjous muuten heti kirjauduttua kauppaan tulee nykyiselle asiakkaalle ehdotuksena jos ei kerran koske kuin uusia asiakkaita?! 




Tuo kyseinen kampanja on tosiaan nyt uusiin liittymiin saatavilla, mutta käytännössähän sen voi poimia sieltä kuka tahansa (vaikka nykyinenkin asiakkaamme) jos on uudelle liittymälle tarvetta :smileyhappy:


 


Nykyisille asiakkaillemmekin meillä on räätälöityjä etuhintoja ja niitä pääsee vilkaisemaan asiakassivuilta liittymän tietojen kautta, jos klikkailee "Päivitä liittymä" -palkkia. Mikäli tällä hetkellä sieltä ei löydy itselle mieluista liittymää, kannattaa varmistaa että markkinointiluvat on kytketty päälle, koska sitä kautta viestimme myös käynnissä olevista asiakaseduista ja muista kampanjoista!

Kunniamerkki +5

Joo,mutta kun oli tarkoitus päivittää nykyinen liittymä kun ei ole tarvetta uudelle liittymälle. Ja kävin katsomassa "tarjoukset" jotka oli hinnaltaan kuitenkin paljon kalliimpia kuin tämä ko.tarjous, rajaton 100M 26,90 ja rajaton 200M 29,90 /kk (muuten, ei vieläkään ollut mainintaa selkeästi tarjouksessa että koskee uusia liittymiä mutta tarjoushan nyt kohta päättyy)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Itse aikoinaan vaihdoin pois Telialta juurikin vanhojen asiakkaiden päähän potkimisen vuoksi. Kyllä uusille asiakkaille oli tarjolla liittymiä hienoilla eduilla, vanhoille asiakkaille tarjottiin jotain rimpulaluuria 20 euron alennuksella. Telia ei edes yrittänyt minua jäämään asiakkaaksi. Aina silloin tällöin nykyään Telia lähettelee kosiskeluviestejä liittymätarjousten nimellä. Nytkin tuli joku tasaraha tarjous. Telian isot johtajat ovat varmaan huomanneet, että liittymien uusmyynti on vielä kaukana tavoitteesta, joten sopiva tarjous pystyyn. En silti ole vaihtamassa takaisin Telialle, tuo tasarahatarjous on vielä liian huono. Sitten kun aletaan puhua puolen vuoden maksuttomuudesta ja sopivasta kk-hinnasta, niin voin harkita. 

Käyttäjätaso 7

@AsiakasY@  kirjoitti:

Itse aikoinaan vaihdoin pois Telialta juurikin vanhojen asiakkaiden päähän potkimisen vuoksi. Kyllä uusille asiakkaille oli tarjolla liittymiä hienoilla eduilla, vanhoille asiakkaille tarjottiin jotain rimpulaluuria 20 euron alennuksella. Telia ei edes yrittänyt minua jäämään asiakkaaksi.


Hmmmm...

 

Ei koske pelkästään Teliaa , vaan samanlaista on meno muillakin operaattoreilla.

 

Nimimerkillä Kokemusta on.


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@miksulitre@  kirjoitti:

Joo,mutta kun oli tarkoitus päivittää nykyinen liittymä kun ei ole tarvetta uudelle liittymälle. Ja kävin katsomassa "tarjoukset" jotka oli hinnaltaan kuitenkin paljon kalliimpia kuin tämä ko.tarjous, rajaton 100M 26,90 ja rajaton 200M 29,90 /kk (muuten, ei vieläkään ollut mainintaa selkeästi tarjouksessa että koskee uusia liittymiä mutta tarjoushan nyt kohta päättyy)




Tuo maininta löytyy nimenomaan juuri verkkokaupasta uutta liittymää tilattaessa, ja siellä tarkemmissa hintatiedoissa. Välitän ilman muuta palautteesi kuitenkin eteenpäin että tieto voisi näkyä heti jossakin selkeämmin jatkossa jos vastaavanlaisia kampanjoita tulee! Se on ihan totta ettei se ilman paria klikkausta sieltä löydy tällä hetkellä.

Vastaa