Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66611
Kirjoituksia 179971

VoLTE ja VoWiFi palvelun käyttöönottoVoLTE ja VoWiFi palvelun käyttöönotto

Megatelia
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

VoLTE ja VoWiFi palvelun käyttöönotto

1/3

Hei! Kuinka nämä VoLTE ja VoWiFi puhelut otetaan käyttöön? Pitääkö tilata nämä palvelut erikseen vai ovatko ne automaattisesti käytössä? Uusi liittymä on ollut käytössä muutaman päivän, mutta ei vieläkään näy mitään VoLTE-ilmoitusta puhelimen näytössä. Kyseessä on Samsung S7. Asetuksista näkyy että IMS-rekisteröinnin tila - Ei rekisteröity. Mikä on avuksi? Kiitos!

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

2/3

Palvelun pitäisi kytkeytyä itsestään liittymään päälle. Jos omilla sivuilla ei näy liittymän tiedoissa 4G-puhe lisäpalvelusta mitään mainintaa niin palvelu ei ole kytkeytynyt. Tähän saa apua asiakaspalvelusta.

 

Itselläni kävi noin ja yhteydenoton jälkeen puolessa tunnissa puhelut liikkui Wifi ja 4G -verkkojen kautta.

Vastaa

Megatelia
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kiitos neuvosta! Sain 4G-puhelut toimimaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (chatin kautta). Sen jälkeen tosin piti vielä itse kytkeä päälle WiFi-puhelut liittymän hallintasivulla. Kytkennän jälkeen puhelin pitää myös käynnistää uudelleen. Palvelu aktivoitui vasta puhelimen käynnistyksen jälkeen.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.