Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AngryOldMan
Vakiokalustoa ☆☆
  • 1 custom-general.kudos
  • 282 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Yhteisverkko pelastaa?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Onpa pitkä aika siitä, kun viimeksi vierailin Klaanissa. Sentään vielä päästiin sisään, erinäisten seikkailujen jälkeen. Hymiö Onnellinen

 

Asiaan. Kesämökki on ollut 4G-katveessa aina. Ainoastaan 3G on toiminut ja sekin vain yhden palveluntarjoajan, Elisan toimesta. Nyt näyttää Yhteisverkko tuovan pelastusta asiaan. Mökkialueelle on verkko juuri valmistumassa  tai valmistunut. Pitää nyt vain todentaa oikeasti, että kentän kuuluvuus on riittävä, samoin nopeus.

 

Siksi hankin halvimman mahdollisen Simppeli-liittymän, jolla voi ensin testailla kuuuvuuden. Nopeustestiin siitä ei ole, kun nopeus on rajoitettu 3G-tasolle. Jos toivon mukaan kuuluvuutta on riittävästi, niin sitten hankitaan heti liikkuva netti, tod.näk. M-tasoa.

Sonerasta tuli pikkuisen väärää tietoa. Ystävällinen henkilökunta kertoi, että Omilta sivuilta voi Simppeli-liittymän päivittää suoraan liikkuvaan nettiin, vaikka juuri tuohon M-liittymään. Ei muuten voi. Omilla sivuilla voi Simppeli-liittymään vain ostaa lisää nopeutta  ja dataa, mutta ei pysty päivittämään suoraan liikkuviin nettiliittymiin. Siksi joutuu tilaamaan vielä uuden SIM-kortin ja liittymän, sekä lopettamaan Simppelin.

Miksi näin? Miksi Omilta sivuilta ei pysty päivittämään liittymää ihan miksi asiakas haluaa?

2 vastausta
olkitu
Kunniajäsen
  • 730 custom-general.kudos
  • 4489 custom-general.replies
  • 126 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Sonera Simppeli on puhelinliittymä ja Liikkuvat laajakaistat laajakaistaliittymiä -> Ei voi siksi todennäköisesti kun ihan eri käyttötarkoitukseen.

 

Miksi et hankkinut Prepaideja kokeellaksesi kuuluvuutta? Näitä saa kymillä ja toimii 3G/4G verkossa.

 

Näin juuri, joudut lopettamaan liittymän ja tekemään uuden kun kokonaan liittymä kategoriakin muuttuu. Toki voi samalle SIMille se uuden kai käsipelillä asiakaspalvelun kautta laittaa mutta kyllä joudut solmimaan erillisen liittymäsopimuksen. 

 

Kuuluvuuden katsomiseen on muuten hyvä työkalu Cellmapper, https://www.cellmapper.net/map , joka saatavilla Androideille. Tallenna tukiaseman sijainnit ja sen suuntaukset kartalle ja muutkin kuin sinä hyödyt saatavista tiedoista. 

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .
AngryOldMan
Vakiokalustoa ☆☆
  • 1 custom-general.kudos
  • 282 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
En hankkinut prepaidia, koska se on tuplasti kalliimpi kuin halvin Simppeli. 🙂 Toisekseen Soneran henkilökunta suositti tähän tarkoitukseen Simppeliä, kuten aivan oikein tekivätkin. Olisin iloinen, jos et yrittäisi neuvoa asioissa, joita et selvästikään hallitse. Kiitos.