Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64988
Kirjoituksia 176672

Yhteysnopeuden palautuminen "normaaliksi" rasituksen jälkeen.Highlighted

Yhteysnopeuden palautuminen "normaaliksi" rasituksen jälkeen.

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

Yhteysnopeuden palautuminen "normaaliksi" rasituksen jälkeen.

1/3

Moi kaikille. Elikkä kauanko kestää palautuminen ton yhteyden cappaamisen jälkeen, kun ilmeisesti on mobiili dataverkkoa rasitettu liikaa. Nyt on parin tunnin ollut yhteys parin sadan kbps vaihtelulla ollut 5 megaa sekunnissa. Paljonkohan mobiilidataverkkoa saa rasittaa esim päivässä.

 

olen ajatellut siirtyä iptv palveluihin, koska paikallinen pakkokaapeli-tv maksaa kohtuuttomia summia päivässä ihan "perus"-kanavilla. sen lisäksi koitan oppia/opiskella tietoteknisiä juttuja Video-oppimisen kautta (en tiedä oikeeta termiä). Tänään ajattelin ladata steamista pelin (14 Gb). sitä tässä nyt ihmetelty n -60 db 5 tolpan yhteydellä 5 megaa sekunnissa. Mikä tarkoittaa noin 500 kiloa/sekunti tiedostolatauksessa.

 

Kauankohan toi palautuminen kestää normaalinopeuksiin, kun ei tule 90% vaihteluvälillä koskaan koko kaistaa käytettyä.

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

2/3

Tätä nopeus nyt tasaisesti on.Tätä nopeus nyt tasaisesti on.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 406 kpl

3/3

Morjesta @PowerUserH  tarkoitatko tuolla cappaamisella sitä, että olet itse rajoittanut lataamista jollakin tavalla ja onko sinulla minkälainen liittymä käytössä?

 

Normaali käyttämisellä et oikeastaan yksin pysty tuota mobiilidataverkkoa rasittamaan niin paljoa, että sillä olisi merkitystä sen toimivuuteen. Tähän tarvitaan useita käyttäjiä sekä paljon käyttöä. Pääsääntöisesti tuon yhteyden "normalisoituminen" pitäisi tapahtua välittömästi.

 

Tähän vaikuuttaa kuitenki monet asiat aina siihen miten käytät nettiä, minkälainen reititin sinulla on käytössä ja miten laite toimii jolla käytät nettiä. Steamin kautta tehtävässä latauksessa he voivat itse määrittää minkälaisella nopeudella he antavat dataa. Siihen taas et itse pysty vaikuttamaan ollenkaan.

 

Suosittelen resetoimaan sen reitittimen mitä käytät. Yleensä laitteen takaa löytyy reset-nappi jota painetaan muutamia kymmeniä sekunteja. Resetointi palauttaa reitittimen tehdasasetuksille. Sitten sinne reitittimen asetuksiin voi tehdä 4G-lukitusen. Tämä estää sitä reititintä käyttämästä 3G-verkkoa kokonaan. Jos sinulla on käytössä meidän kautta ostettu reititin niin täältä löydät merkillä ja mallilla tarkempia ohjeita.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.