Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65950
Kirjoituksia 178573

Yhteysnopeus heitteleeYhteysnopeus heittelee

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Yhteysnopeus heittelee

1/11

Mikä mahtaa olla syynä, että tarjoamanne yhteys heittelee miltei nollan ja täyden 4g:n välillä? Ja ei, puhelin ei liiku tuossa torpan pöydällä milliäkään. Lapsityövoimallako linkkimastojanne pidetään pystyssä mistä huojunta johtuu, vai eikö kontrahtiin kuulu tasalaatuinen yhteys? On suhteellisen syvältä asioida esim. nettipankissa, kun yhteys katkeilee omia aikojaan ja tunnuslukuja menee repullinen järjestelmän pullauttaessa jatkuvasti ulos palvelusta. Puhumattakaan vaikkapa formuloista tai jääkiekosta, jonka lähetykset pysähtelee sitämukaa, että tulokset näkee seuraavan päivän lehdestä reaaliaikaisemmin kuin teidän 'livestä'. Jopa puhelu pätkii kuin markka-aikaan konsanaa.

 

Onko laadukkaamman signaalin saamiseksi vaihdettava palveluntarjoajaa vai onko tietoa, mistä saisi wanhanajan vahvistimia/antenniröykkiöitä? Ja kyseinen vika tuntuu olevan lähialueella pikemminkin ominaisuus, kuin satunnainen vika, että nyt ei sitten aleta ihan höpöjä selittelemään syiksi.

Vastaa
0 tykkäystä
10 vastausta

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

11/11

@snow28  kirjoitti:
Operaattorien toimivuus eri käyttöpaikoissa on erilaista ja joku toimii jossain paremmin kuin toinen. Kapasiteetin lisäys tai kuuluvuuden parantaminen voi kestää operaattorilla joskus kauankin (mahdollisesti operaattorista riippumattomista syistä), joten sitä ei kannata jäädä odottelemaan ja itkemään liian kauaksi aikaa. Rohkeasti siis vain prepaid kortteja hakemaan siniseltä ja pinkiltä testiin ja jos sieltä löytyy parempaa nopeutta niin vaihtamalla paranee, kuten joku on joskus maininnut....

Samaa mieltä. Nykyaikana on joustavaa vaihdella teleoperaattorien välillä liittymiä ja palveluita eikä siinä ole mitään väärää. Esimerkiksi itse olen Telian, Elisan ja DNA:n asiakas, mutta jokaisella on hivenen eri käyttötarkoitus Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.