asiaa kuuluvuudesta

  • 3 November 2016
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

koska sonera parantaa 3g ja 4g verkon kuuluvuutta paikassa kylä sonka ja riekonlento palvelukeskus ja katuosoite seitarannantie 437 niin koska sonera tekee parannuksia tosi surkeaa verkon kuuluvuus sitä pitää parantaa pahoin pelkään että yhteys häviää joskus täysin siksi tilasin vara netiksi saunalahen mokkulan niin onko niin ettei sonera paranna yhden ihmisen takia mokkula verkkoa vaikka huono toiminta sitä harmittaaki entä kun mulla on soneran parhain mokkula ja toimivuus silti huonoa niin onko lisäanteenista mitään hyötyä asiaan joka siis sisällä mokkulaan kytkettävästä lisäanteenista ja jos niin kun mokkula on soneran parhain niin auttaako lisäanteeni jos se on parhain siis sisällä käytettävä lisäanteeni mitään kuuluvuutessa vai pitääkö sen olla katolle laitettava anteeni ennenkö siitä kuuluvuutessa hyötyä on ja tosiaan koko maanhan mokkula verkko 4g verkko täysin peittää vissiin vuonna 2025 mutta parantaako sonera verkkojaan riekonlento alueella sitä ennen


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Hyvää huomenta !


 


Kannattaa olla yhteydessä Soneran asiakaspalveluun kanavien kautta. Suosittelen laittamaan kyselyn tuohon "Yhteydenottopyyntö"-lomakkeeseen, josta se ohjautuu oikeaan paikkaan, oikeaan toimenpiteeseen ja oikealle henkilölle. Kiitos! :)

Päivää vaan täältäkin! 

 

Siinä Sekunti jo tiivistikin, että mistä väylästä vastausta kannattaa haeskella. Nyt kun tässä kuitenkin ollaan, niin toki voin avata kuuluvuustilannetta.

 

Lähin 4G-tukiasema tuosta Seitarannantien osoitteesta on koillinen-itä -suunnalla, kompassisuuntana 66 astetta pohjoisen ollessa 0 astetta ja etelän 180 astetta. Etäisyyttä noin 5,7 kilometriä. Kuuluvuus näyttää tosiaan melko heikolta tuohon ja todennäköisesti ulkoisella suunta-antennilla siitäkin saisi kelpo yhteyden. Pienemmät, sisäkäyttöön tarkoitetut lisäantennit eivät usein riitä tällaisissa tilanteissa juuri paljoa signaalinvoimakkuutta parantamaan. 

 

Suunta-antenniasioita meillä pyöritellään sen verran vähemmän (muuten kuin suuntauksien ja tekniikoiden osalta), että niistä kannattaa tarvittaessa kysellä antennipuolen asiantuntijoilta. Kattava valikoima erilaisia antenneja ja tietoa niistä löytyy esimerkiksi osoitteesta www.4g-antennit.fi

 

Palaute tuosta heikosta kuuluvuudesta voidaan välittää eteenpäin, mutta äkillistä parannusta siihen ei voida luvata minkäänlaiselle aikataululle. Paras ja nopein ratkaisu lienee tuon suunta-antennin hankinta reitittimen toimintaa parantamaan. 

Kunniamerkki +10

Tästä samasta asiastahan on keskusteltu jo aiemminkin runsaasti. Silloin vastaukset näihin kysymyksiin tulivat jo. Tilanne ei ole siitä muuttunut.

 

Taitaa olla nyt vain paras pysytellä siinä Saunalahdessa jos se paremmin toimii. Kaikki muu kokeilu tai odottelu lienee turhaa.

Vastaa