Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64894
Kirjoituksia 176497

miten soitonsiirrot voi estää kokonaan?Highlighted

miten soitonsiirrot voi estää kokonaan?

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

miten soitonsiirrot voi estää kokonaan?

1/3

Tuoreimpien SIM hijacking tyyppisten  identitettivarkauksien  ( joissa huijataan operaattoria esim joillakin tunnetuilla käyttäjätiedoilla siirtämään liittymän data toiseen liittymään, ja resetoidaan sitten kaikki SIM tunnistuksella olevat salasanat) estämiseksi olisi tärkeää saada liittymän soitonsiirron tekeminen ainakin vaikeammaksi (esim pankki tms tunnuksilla varmennettavaksi) tai mieluummin estettäväksi kokonaan.  MIkä on Telian ratkaisu tähän ongelmaan ?

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 445 kpl

2/3

Hei @zenIlli ja tervetuloa Telian yhteisöön.

 

Olen asiakas kuten sinäkin. Näin ainakin kannattaa toimia yksittäisen puhelimen kohdalla:

  • Kaikkien soitonsiirtojen poisto: ##002# luuri
Vastaa
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 487 kpl

3/3

Ainakin sellainen varotoimenpide huijausyritysten varalle on olemassa, että soitonsiirrosta lähetetään SMS-viesti tiedoksi siihen liittymään, josta soitonsiirto tehdään. Tämä on mahdollista silloin, kun soitonsiirto tilataan asiakaspalvelun kautta.

 

Soitonsiirron voi poistaa @kiisseli67:n antamilla ohjeilla. Jos tuo ei jostain syystä onnistu, auttaa asiakaspalvelumme soitonsiirtojen poistossa mielellään.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.