peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52965 Jäsentä
152191 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

mobiilivarmenne vs nordeaKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2015
Kirjoituksia: 35
1/2

mobiilivarmenne vs nordea

mikähän tilanne on nordean pankkitunnuksien kanssa,edistyykö ikinä?reilu vuosi sitten kerrottiin "hyviä uutisia" että syksyn aikana tulee myös nordean tunnukset käyttökelpoisiksi mobiilivarmenteen aktivointiin....,vielä ei ole tapahtunut mitn...

nim merk odotanko turhaan...

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: mobiilivarmenne vs nordea

Moi @arttu1971! Hyvä kysymys. Pistin tästä tiedustelua eteenpäin ja palaan asiaan heti, kun saan tarkempaa tietoa Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä