opengate+ Huawei 315s-22 reitittimeen

  • 30 September 2016
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

käytössä huawein 315s-22 reititin johon tilasin nyt opengate+ palvelun valvontakameraa varten.  Asetuskiin muutin ohjeiden mukaan apn=opengate.  oletettavasti laite kaipaa lisäasetuksia, mutta kun en tiedä mitä?

en pääse siis kameraan verkon ulkopuolelta eli etäkäyttö ei nyt sitten kuitenkaan toimi.  ip-kamerana on Milesight pro bullet 4 mp.  lähiverkossa kamera toimii ok. jos kuvakaappaus toimii niin oletan että noihin tulisi jotain:)


2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Sinne reitittimeen pitää tehdä porttiohjaus, joka ohjaa sen ulkoverkosta tulevan yhteydenoton suoraan oikealle kohdelaitteelle (kameralle). Nuo tarvittavat porttiohjaustiedot pitäisi selvitä kameran käyttöohjeesta ja sitten ne pitää asettaa reitittimeen sen käyttöohjeen kuvaamalla tavalla.

Terve, kiitos vastauksesta. joo, noin olen olettanutkin, mutta wanit ja wlanit tcpt ym. on mulla päässä sekaisin ja käyttöohjeet mielestäni onnettomat, lisäksi ainoastaan englanniksi kun suomeksikin käsitteet monimutkaisia. myyjän palvelu on aivan onnetonta, kymmeneltä piti etäohjattuna suorittaa asennus, arvaa vaan menikö tuo noin? ei, kaveri kokouksessa ja ssen jölkeen pelkkää huminaa long story, mutta käämit palaa. käytin omaguruakin joka toimi todella hienosti (elisa), sain nuo asetuksetkin sinne, mutta kun vaihdoin soneralla resetoituivat tiedot pois. Sonera siksi, että elisalta en saanut kiinteää julkista ip:tä. no, pähkäilen vaihtoehtoja.

Vastaa