peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

puhelimen MMS-viestin siirto tietokoneelleHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/3

puhelimen MMS-viestin siirto tietokoneelle

Haluan siirtää puhelimen MMS-viestin kuvineen tietokeneelle.

Voisitteko auttaa?

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
2/3

Vs: puhelimen MMS-viestin siirto tietokoneelle

Hei @mkiikko ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Riippuu vähän puhelimesta miten tuo onnistuu.

Voithan käyttää usb-kaapelia (puhelimen omaa latauskaapelia siis), mutta ensin pitäisi varmaan ladata puhelimeen MMS-viestit johonkin kansioon.

Tai jos tietokoneessakin on bluetooth niin puhelimesta voisi lähettää MMS-viestien kuvat tietokoneelle.

Myös sovellus kaupasta voisi löytyä jonkin sovellus, jonka avulla voisi siirtää MMS-viestit tietokoneelle (tietokoneelle pitäisi myös ladata sovellus).

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 336
3/3

Vs: puhelimen MMS-viestin siirto tietokoneelle

Kuvat on vielä helppo saada, mutta jos viestitkin (tekstiosuus) pitäisi saa talteen tai jos ne tulee saada ihan siinä formaatissa jossa ne on mms viestissä. 

Koska luuria ei mainittu, niin oletan että käytössä on nykyaikainen Android/iOS luuri. Kuvat on kaikista yksinkertaisinta tallentaa ensin luurin muistiin ja sitten lähettää sähköpostilla itselleen, joko selaimella tapahtuen tai luurin sähköpostiapilla. Pakkauksesta ei tarvitse huolehtia koska mms viestien kuvat on valmiiksi pakattu kuralaadulla, samoin whatsapp viestien.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
0 tykkäystä