Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62746
Kirjoituksia 171566

ARRISVIP4302W kaukosäätimen Ruwido paristokotelon avaaminenHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎23-07-2018
Kirjoituksia: 4
1/2

ARRISVIP4302W kaukosäätimen Ruwido paristokotelon avaaminen

ARRIS tuli sievässä paketissa postissa. Telian ylimielisyyttää osoittaa suomenkielisen käyttöohjeen puuttuminen. Onneksi kouluenglannilla ja sanakirjalla pärjää joten kuten. Kytkennät eivät poikkea entisen Motorola laitteen kytkennöistä. Ensimmäinen ongelma tuli kaukosäätimen toimintakuntoon laittamisessa. Takana oleva paristokotelo on sileä. Kannen ja rungon välinen  rako on n. sadasosamillimetrin levyinen. Kansi ei aukena painelemalla, liu'uttamalla eikä kevyellä kopistelullakaan. Uutta kaukosäädintä ei viitsisi ruveta tärväämään ruuvimeisselillä tai puukolla. 

 

Tietääkö joku kikan millä pariston saa säätimeen?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 382
2/2

Vs: ARRISVIP4302W kaukosäätimen Ruwido paristokotelon avaaminen

Hei @EKO70 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Hiukan on liukas tämä kaukosäädin juu, mutta jotenkin näin : laita kaukosäädin väärinpäin toiseen käteen tukevalla otteella.Paina muutamalla toisen käden sormilla paristo kotelon yläpäästä ja liu'uta alaspäinPaina muutamalla toisen käden sormilla paristo kotelon yläpäästä ja liu'uta alaspäin

 Pitäisi onnistua ilman apuvälineitä mutta näppäristä sormista on apua.Pitäisi onnistua ilman apuvälineitä mutta näppäristä sormista on apua.