Ajastetut tallennukset ei osu oikeaan ohjelmaan

  • 11 March 2015
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ohjelmaoppaasta ajastetut tallennukset ei aina osu oikeaan ohjelmaan, vaan tallenteessa onkin joko edellinen tai seuraava ohjelma, tai esim pätkä aiotun ohjelman lopusta tai alusta. Tuota on viimeaikoina tapahtunut usein. Kyse siis verkkotallennuksesta. Yhteydet yms tuntuu kyllä pelaavan, joten häikkä täytyy olla serveripäässä. Kyse ei voi olla myöhästyneistä tms. ohjelmistakaan, kun joskus toi menee silleen, et tallennettuna on vain esim 15min pätkä, vaikka ohjelman kesto olisi yli tunnin.

 

Itte mä tuskin tuolle mitään voin, mutta josko joku jossain vois asialle tehrä jotain...


2 kommenttia

Onko kyseessä jonkun tietyn kanavan tallennukset vai sekalaisesti joka kanavalta? Kuinka paljon aikaisemmin olet tallennukset ohjelmoinut? Jos ohjelmatiedot ovat ohjelmoinnin jälkeen muuttuneet, on mahdolista että tällöin tallentuu väärä ohjelma. Onneksi tämä kuitenkin koskee vain hyvin pientä osaa ohjelmista.

Pääasiassa Jim kanavalta, mutta joskus muiltakin. Ajastukset pääosin netin kautta, max viikko aiemmin koska aikaisemmin ei pysty. Samaa kuitenkin esiintyy joskus myös laitteen kautta ajastetuissa, enkä ole kyllä huomannut että liittyisi ohjelma-aikojen muutoksiin.

Vastaa