Arris 4302 lämpiää

  • 28 February 2018
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi,

 

Olen tuossa ihmetellyt kun tämä uusi Telialta tullut digiboksi Arris VIP4302W lämpiää valmiusasennossaankin (punainen valo palaa) kovasti. Lämpötila valmiusasennossa nousee noin 38-40 asteeseen hyvin tuuletetussa tilassa! Liekö tällainen normaalia?

 

T. Kentsu


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Moi!


Telian puolesta en voi sanoa, kun en ole Telialainen, mutta kyllähän noissa laitteissa on kaikenlaista elektroniikkaa. Monet routeritkin lämpenevät kuorman alla, joten en pitäisi ollenkaan mahdottomana kuvailemaasi lämpenemistä. Varmimmin kyssäriisi osattaneen vastata Telian aspassa. Toki täällä Yhteisössäkin pyörii Telian asiantuntijoita, joten saattaapi vaikka huomenna joku tähän kyssäriin vastauksen antaa. Onhan täällä myös monia, joilla sama boksi käytössä, lämpeneeköhän heilläkin laite?

Kunniamerkki +14

Itselläni on tuo laite ja kyllä se tosiaan aika kuumana käy verrattuna esim. Arris 2853 boksiin. Eli sanoisin että on normaalia, ja muistaa huolehtia ilmankierrosta ettei sulje sitä mihinkään pieneen tilaan tms.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@magnuken@PurnipsiTotta joo, purkki kuumuu, mutta se tekee töitä 🙂 Kuuluu siis laitteen ominaisuuteen. Kunhan pystyy vielä sitä hyppysissä pitelemään, niin ei ole ongelmaa ja niin kuin @tilasto mainitsi, kannattaa pitää se ilmavassa tilassa.

Vastaa