Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
mojama
Uusi jäsen
  • 1 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Arris VIP 5305W käyttäminen chromecastiin tai johonkin suoratoistotekniikkaan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hankin tuon Arris Vip 5305W boxin ja havaitsin sen näkyvän laitteena myös pc:n kautta samoin kuin Chromecast Ultra. Valitettavasti en voi kuitenkaan tuota välinettä valita, joka poistaisi tarpeen Chromecast Ultralta, tai laitteessa tulisi olla sisääntulo tuota Chromecastia, jos jostain syystä olisikaan mahdollista rakentaa.. Koska sovellusvalikoima toistaiseksi on olematon, eli olennaiset Netflix ja Yle Areena puuttuva ja vielä mahdollisesti Spotify, ei nykyisellä katselutavalla voi paljoakaan laitteen tarjoamaa ominaisuutta hyödyksikäyttää. Tällä hetkellä saman toiminnallisuuden olisi tarjonnut jo omistuksessa olevat HD-digiboxit... 

 

Tällä hetkellä käytän laitetta tykin katselemiseen ja tarve liittyy enemmän juuri noiden jo aiemmin hankittujen tai ilmaisten ja yleisten sovellusten katselemiseen ja kuuntelemiseen, ei niinkään tykin käyttämiseen tv:n korvikkeena.

2 vastausta
Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021
  • 1882 custom-general.kudos
  • 2878 custom-general.replies
  • 128 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

En pidättäisi hengitystä ominaisuuden osalta. Telia on itsekin ohjannut noiden kertomiesi palveluiden pariin Chromecastin kautta (käskenyt hankkimaan sen), joten tuo digiboksi ainakin tällä hetkellä rajoittuu vain live-tv:n ja Telian tallenteiden sekä kirjastojen katseluun. Harmi juttu, sillä boksi olisi kyllä kätevä ensiksi mainittujen sisältöjen katselussa.

kshji
Kommentaattori
  • 26 custom-general.kudos
  • 30 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisi erinomaista, että siinä laitteessa, jossa on Telian digiboksi, ei tarvitsisi enää erillistä Chrome cast:a tms. laittaa. Kilpailijoiden vastaavissa on ainakin osalla jo Chrome Cast tuettuna. HDMI-porteille kun on muutakin käyttöä. 

 

Tuohon kun lisää vielä sen ristiriidan, että omaa ongelmaa tutkiessa löytyi multicast ongelma:  Chrome cast:n ja muiden multicast laitteiden liikenne aiheuttaa digiboksissa ongelmia.