C More Total vapaassa katselussa - Palautetta

  • 7 November 2017
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Moikka


Ei voi muuta kun taas ihmetellä,nyt laitetaan kahdeksi kuukaudeksi ilmaisjakeluun c-more total jos on c-more sport tai viasat urheilu sekä  ruutu+.Nyt herää sellainen kysymys koskahan palkitaan käyttäjät joilla on c-more total,viasat kulta sekä ruutu + ja vielä discovery paketti,näitä ihmisiäkin on joilla on kaikki kanava paketit,olisi hienoa jos vaikka jonkun kuukauden saisi veloituksetta tai jotain vastaavaa,tuntuu että maksukanavien suurkuluttajilta otetaan rahat vaan veks eikä ajatella palkitsemista.

Edit RaMaria: Otsikko


1 kommentti

Kiitos palautteestasi, vien tämän tiedoksi eteenpäin! :) 
Toisinaan erilaisia kanavapaketteja avataan X-ajaksi vapaaseen katseluun joko kaikille, tai tiettyjen pakettien tilaajille. Nämä ovat myös vaihtuvia, eli aina se sama paketti ei välttämättä ole maksutta katselussa. 

Pyritään tottakai huomioimaan kaikki asiakkaamme tavalla tai toisella. Monesti esimerkiksi pakettia otettaessa on voimassa jokin etuhinta, tai on myös ollut sellasia että eka tai pari ekaa kuukautta maksutta ja sopimuksen loput kuukaudet normihinnalla. Toivon että sinunkin kohdallesi osuu vielä sellainen paketti katseluun jota et vielä tilaa. :) 

Tiedote tästä kanavien avauksesta vapaaseen katseluun löytyy täältä

Vastaa