C More suoratoistopalvelu Telia tv:n digiboksille?

  • 20 February 2020
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Miksi Telia ei tuo omistamaansa C More suoratoistopalvelua Telia tv:n digiboksille? Kilpailijoiden bokseilta se jo löytyy. Aika outo tilanne. Dna tv:ssä C More suoratoistopalveluun voi kirjautua suoraan boksilta Dna tv:n tunnuksilla. Asiakas on jo valmiiksi kirjautuneena digiboksille joten kirjautuminen on helppoa ja nopeaa. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa, että tuota C Moren suoratoistopalvelua ei saada digiboksille?

https://www.youtube.com/watch?v=za1lxyhGL8E


3 kommenttia

Olemme saaneet tästä kovasti palautetta ja C more suoratoistopalvelu onkin todella toivottu sovellus meidän digiboksille. Pyrimme kehittämään palveluitamme toivottuun suuntaan.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Toivottavasti tämä ei ole sanahelinää, vaan oikeasti C More suoratoistopalvelu tulee Telia tv:n digiboksille. Luulisi olevan itsestäänselvää, että Telia tv:n digiboksilla olisi Telian omistama suoratoistopalvelu. Ihmeellistä jos niin ei ole.

Vielä ollaan aika alku taipaleella Bonnierin ja meidän yhteisellä matkalla. Palautteet on kuultu ja välitetty eteenpäin. Viestimme varmasti jos ja kun muutoksia tapahtuu. :smileyhappy:

Vastaa