Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63827
Kirjoituksia 173823

C More suoratoistopalvelu Telia tv:n digiboksille?Highlighted

C More suoratoistopalvelu Telia tv:n digiboksille?

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 449 kpl

C More suoratoistopalvelu Telia tv:n digiboksille?

1/4

Miksi Telia ei tuo omistamaansa C More suoratoistopalvelua Telia tv:n digiboksille? Kilpailijoiden bokseilta se jo löytyy. Aika outo tilanne. Dna tv:ssä C More suoratoistopalveluun voi kirjautua suoraan boksilta Dna tv:n tunnuksilla. Asiakas on jo valmiiksi kirjautuneena digiboksille joten kirjautuminen on helppoa ja nopeaa. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa, että tuota C Moren suoratoistopalvelua ei saada digiboksille?

https://www.youtube.com/watch?v=za1lxyhGL8E

3 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 142 kpl

2/4

Olemme saaneet tästä kovasti palautetta ja C more suoratoistopalvelu onkin todella toivottu sovellus meidän digiboksille. Pyrimme kehittämään palveluitamme toivottuun suuntaan.

Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 449 kpl

3/4

Toivottavasti tämä ei ole sanahelinää, vaan oikeasti C More suoratoistopalvelu tulee Telia tv:n digiboksille. Luulisi olevan itsestäänselvää, että Telia tv:n digiboksilla olisi Telian omistama suoratoistopalvelu. Ihmeellistä jos niin ei ole.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 142 kpl

4/4

Vielä ollaan aika alku taipaleella Bonnierin ja meidän yhteisellä matkalla. Palautteet on kuultu ja välitetty eteenpäin. Viestimme varmasti jos ja kun muutoksia tapahtuu. Hymiö Onnellinen

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.