C More tilasin juuri kyseisen kanavan.

  • 20 January 2019
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

Mistään ei näy että olen tilannut C Moren kuin tulostamani sopimuksesta. Elikkä miten saan kyseisen tuotteen käyttöön. Ei pitäisi olla niin vaikeaa nykyaikana. Oletin että saan käyttööni sen saman tien kun otin Telian kautta. Otin vartavasten että näkis tuon Ratamo sarjan. Alan pahoin pelätä että ei taida näkyä Telian C Moressa. Vastauksia ja äkkiä tai vaihtuu palveluntuottaja.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Tilasitko Cmore -kanavapaketin Telia TV -digiboksille, kaapelikortille, vai Telia TV -sovellukselle? 


 


Digiboksille sen tulisi ilmestyä itsekseen kun tilaus on käsitelty. Mikäli ei ala kuulumaan, kannattaa kokeilla digiboksin sammutusta siten että irrotat sen virtajohdon hetkellisesti.


Kaapelikortille kanava ilmestyy myös itsestään!


 


Jos tilasit kanavapaketin sovellukselle, saat vielä erikseen sähköpostitse linkin jolla pääset luomaan telia tv -tunnukset.


Tunnusten luonti onnistuu myös tällä tavoin:


-> Kirjaudu asiakassivuille


-> Klikkaa nimestäsi


-> Liittymäni ja palveluni


-> Telia TV -sovellus


-> Aktivoi tunnus


 


Cmoren suoratoistopalvelu on myös käytössäsi kun tilasit meiltä Cmore -kanavapaketin. Täällä on vielä ohjeistus suoratoistopalvelun käyttöönottoon!

Juu,et tule näkemään kotimaisia sarjoja. Itselläni sama homma ja mistään en löytänyt kotimaisia sarjoja mitä mainostavat.


@ridis@  kirjoitti:

Juu,et tule näkemään kotimaisia sarjoja. Itselläni sama homma ja mistään en löytänyt kotimaisia sarjoja mitä mainostavat.


Kotimaiset sarjat saa näkyviin tuolla C Moren omalla sovelluksella johon voi kirjautua Telian operaattoritunnuksilla. Telia TV sovelluksessa tai digiboksilla niitä ei saa näkyviin.

 

Tietysti jos ne sarjat haluaa isolta ruudulta katsoa, niin tarvitsee Chromecastin tai jonkun muun C Moren tukeman laitteen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Moi @ridis ja tervetuloa Yhteisöön! Eli olet ladannut C Moren sovelluksen ja toiminut tämän ohjeen mukaan? Itsellä ainakin Ratamo löytyy sovelluksen kautta kun liityin mukaan noilla ohjeilla. Samoin Onnelan uudet jaksot ovat tuolla katsottavissa. 

Vastaa