C More


C More on ilmoittanut lisäävänsä urheilutarjontaansa myös Espanjan La Ligan, mutta tiedossa ei ole, esitetäänkö sitä lainkaan TV-kanavilla vai pelkästään suoratoistona. Tiedustellessani asiasta C Morelta sieltä vastattiin, että C Moren suoratoisto on tulossa myös Telian asiakkaille. Sama palvelu on näköjään jo sekä Elisan että DNA:n asiakkailla. Tiedustelen siis, milloin tämä C Moren suoratoisto saadaan myös Telialle? Miksi Telian on kaikissa palveluissa oltava joko heikoin tai viimeisin? Vähintäänkin korvauksena tämän ns. uuden tallennuspalvelun häiriöistä/viivästymisestä kenties ensi vuoteen, C Moren suoratoisto olisi jonkinlainen korvaus ja maineenpalautus asiakkaita kohtaan. (Älkääkä vastatko vain, että neuvotteluja käydään)


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Vielä emme ole saaneet lisätietoa kuinka noita otteluita esitetään. Näytetäänkö niitä operaattorin toimesta tai pelkästään suoratoistona. Asia selviää varmasti lähiviikkojen aikana, ennen kauden alkua. Tuohon C Moren suoratoistopalveluun palailemme myös heti kun meillä on siitä uutta kerrottavaa.

Tämä on oikeasti kiinnostava aihe, toivottavasti cmoren suoratoistopalvelun käyttöönotto Telialla etenee hyvää vauhtia. Odotellessa...

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Elisa ja DNA ajattelevat asiakkaitaan. Heidän asiakkaillaan on ollut jo pitkään käytössään myös C Moren suoratoistopuolen valikoima. Telia ei jostain syystä halua tehdä sopimusta C Moren kanssa. C Morelta pn vastattu, että he haluaisivat tarjota samanlaisen sopimuksen myös Telian kautta C Moren tilanneille kuin Elisalla ja Dna:lla on. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Toistaiseksi C Moren suoratoistopalvelua ei meidän kautta ole saatavilla mutta homma etenee taustalla koko ajan. Kerromme kyllä heti kun aiheesta on uutta tiedotettavaa.

Telia on ostamassa Bonnieria johon kuuluu cmore, odottavat varmaan että saadaan kauppa päätökseen. 

Vastaa