Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63826
Kirjoituksia 173821


Highlighted

C More

Vakiokalustoa
Viestejä 147 kpl

C More

1/6

C More on ilmoittanut lisäävänsä urheilutarjontaansa myös Espanjan La Ligan, mutta tiedossa ei ole, esitetäänkö sitä lainkaan TV-kanavilla vai pelkästään suoratoistona. Tiedustellessani asiasta C Morelta sieltä vastattiin, että C Moren suoratoisto on tulossa myös Telian asiakkaille. Sama palvelu on näköjään jo sekä Elisan että DNA:n asiakkailla. Tiedustelen siis, milloin tämä C Moren suoratoisto saadaan myös Telialle? Miksi Telian on kaikissa palveluissa oltava joko heikoin tai viimeisin? Vähintäänkin korvauksena tämän ns. uuden tallennuspalvelun häiriöistä/viivästymisestä kenties ensi vuoteen, C Moren suoratoisto olisi jonkinlainen korvaus ja maineenpalautus asiakkaita kohtaan. (Älkääkä vastatko vain, että neuvotteluja käydään)

5 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 911 kpl

2/6

Vielä emme ole saaneet lisätietoa kuinka noita otteluita esitetään. Näytetäänkö niitä operaattorin toimesta tai pelkästään suoratoistona. Asia selviää varmasti lähiviikkojen aikana, ennen kauden alkua. Tuohon C Moren suoratoistopalveluun palailemme myös heti kun meillä on siitä uutta kerrottavaa.

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/6

Tämä on oikeasti kiinnostava aihe, toivottavasti cmoren suoratoistopalvelun käyttöönotto Telialla etenee hyvää vauhtia. Odotellessa...

Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 449 kpl

4/6

Elisa ja DNA ajattelevat asiakkaitaan. Heidän asiakkaillaan on ollut jo pitkään käytössään myös C Moren suoratoistopuolen valikoima. Telia ei jostain syystä halua tehdä sopimusta C Moren kanssa. C Morelta pn vastattu, että he haluaisivat tarjota samanlaisen sopimuksen myös Telian kautta C Moren tilanneille kuin Elisalla ja Dna:lla on. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa?

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 911 kpl

5/6

Toistaiseksi C Moren suoratoistopalvelua ei meidän kautta ole saatavilla mutta homma etenee taustalla koko ajan. Kerromme kyllä heti kun aiheesta on uutta tiedotettavaa.

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 102 kpl

6/6

Telia on ostamassa Bonnieria johon kuuluu cmore, odottavat varmaan että saadaan kauppa päätökseen. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.