C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

  • 31 March 2020
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Puutteita C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla. Sieltä on poistettu sarja Greyzone! Saisiko sen nopeasti takaisin. Lisäksi sarjasta Kadonnut on poistettu 2. kausi! Lisätkää se takaisin. Nuo molemmat on kyllä katsottavissa Elisa Viihteen C Moressa. Kysymys kuuluukin ostiko Elisa sittenkin C Moren kun Elisan kautta näkee enemmän sisältöä mitä Telian?


 


Lisäksi sarja The Night Manager- Yövahti puuttuu, miksi? Sitten Peaky Blinders- sarjasta on saatavilla vain kaudet 1, 2 ja 5. Kaudesta 3 on katsottavissa vain yksi jakso!, ja kausi 4 puuttuu kokonaan. Mitä siellä taas sekoillaan?


 


Lisätkää kaikki luettelemani puutteet välittömästi C More kirjastoon Telia tv:n digiboksille!


 


Edit NikoNo: tiivistetty otsikkoa hieman lyhyemmäksi


2 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Telia TV:n C More ohjelmakirjastoon lisätään jatkuvasti lisää sisältöjä. Juuri näiden kyseisten ohjelmien tilannetta en osaa tarkalleen sanoa. Meillä on Telian C More asiakkaille tarjolla myös C Moren suoratoistopalvelu täysin maksutta, eli sitä kautta pääsee halutessaan näkemään kaikki C Moren sisällöt. Suoratoistopalvelusta voit lukea lisää täältä .

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

C Moren suoratoistopalvelusta löytyy kaikki em. sarjat sekä Telia TV mobiilipalvelun kanavakirjastosta suurin osa. Digiboksin C More -kanavakirjasto on suppeampi sisältöineen, kun osa sarjoista näytetään vain C Moren omassa palvelussa. Tiedä mitä Bonnier tuo tulevaisuudessa tullessaan. Haaveilen siitä että sisältö ja julkaisun ajankohdat tulisi olemaan samanlainen riippumatta alustasta :smileyhappy:

Vastaa