Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66717
Kirjoituksia 180108

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoonC Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 498 kpl

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

1/3

Puutteita C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla. Sieltä on poistettu sarja Greyzone! Saisiko sen nopeasti takaisin. Lisäksi sarjasta Kadonnut on poistettu 2. kausi! Lisätkää se takaisin. Nuo molemmat on kyllä katsottavissa Elisa Viihteen C Moressa. Kysymys kuuluukin ostiko Elisa sittenkin C Moren kun Elisan kautta näkee enemmän sisältöä mitä Telian?

 

Lisäksi sarja The Night Manager- Yövahti puuttuu, miksi? Sitten Peaky Blinders- sarjasta on saatavilla vain kaudet 1, 2 ja 5. Kaudesta 3 on katsottavissa vain yksi jakso!, ja kausi 4 puuttuu kokonaan. Mitä siellä taas sekoillaan?

 

Lisätkää kaikki luettelemani puutteet välittömästi C More kirjastoon Telia tv:n digiboksille!

 

Edit NikoNo: tiivistetty otsikkoa hieman lyhyemmäksi

Vastaa
2 vastausta

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

2/3

Telia TV:n C More ohjelmakirjastoon lisätään jatkuvasti lisää sisältöjä. Juuri näiden kyseisten ohjelmien tilannetta en osaa tarkalleen sanoa. Meillä on Telian C More asiakkaille tarjolla myös C Moren suoratoistopalvelu täysin maksutta, eli sitä kautta pääsee halutessaan näkemään kaikki C Moren sisällöt. Suoratoistopalvelusta voit lukea lisää täältä .

Vastaa

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 094 kpl

3/3

C Moren suoratoistopalvelusta löytyy kaikki em. sarjat sekä Telia TV mobiilipalvelun kanavakirjastosta suurin osa. Digiboksin C More -kanavakirjasto on suppeampi sisältöineen, kun osa sarjoista näytetään vain C Moren omassa palvelussa. Tiedä mitä Bonnier tuo tulevaisuudessa tullessaan. Haaveilen siitä että sisältö ja julkaisun ajankohdat tulisi olemaan samanlainen riippumatta alustasta Hymiö Onnellinen

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.