Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62352
Kirjoituksia 170360

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoonHighlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 411
1/3

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

Puutteita C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla. Sieltä on poistettu sarja Greyzone! Saisiko sen nopeasti takaisin. Lisäksi sarjasta Kadonnut on poistettu 2. kausi! Lisätkää se takaisin. Nuo molemmat on kyllä katsottavissa Elisa Viihteen C Moressa. Kysymys kuuluukin ostiko Elisa sittenkin C Moren kun Elisan kautta näkee enemmän sisältöä mitä Telian?

 

Lisäksi sarja The Night Manager- Yövahti puuttuu, miksi? Sitten Peaky Blinders- sarjasta on saatavilla vain kaudet 1, 2 ja 5. Kaudesta 3 on katsottavissa vain yksi jakso!, ja kausi 4 puuttuu kokonaan. Mitä siellä taas sekoillaan?

 

Lisätkää kaikki luettelemani puutteet välittömästi C More kirjastoon Telia tv:n digiboksille!

 

Edit NikoNo: tiivistetty otsikkoa hieman lyhyemmäksi

2 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 446
2/3

Vs: C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

Telia TV:n C More ohjelmakirjastoon lisätään jatkuvasti lisää sisältöjä. Juuri näiden kyseisten ohjelmien tilannetta en osaa tarkalleen sanoa. Meillä on Telian C More asiakkaille tarjolla myös C Moren suoratoistopalvelu täysin maksutta, eli sitä kautta pääsee halutessaan näkemään kaikki C Moren sisällöt. Suoratoistopalvelusta voit lukea lisää täältä .

Highlighted
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 2 039
3/3

Vs: C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

C Moren suoratoistopalvelusta löytyy kaikki em. sarjat sekä Telia TV mobiilipalvelun kanavakirjastosta suurin osa. Digiboksin C More -kanavakirjasto on suppeampi sisältöineen, kun osa sarjoista näytetään vain C Moren omassa palvelussa. Tiedä mitä Bonnier tuo tulevaisuudessa tullessaan. Haaveilen siitä että sisältö ja julkaisun ajankohdat tulisi olemaan samanlainen riippumatta alustasta Hymiö Onnellinen