Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64835
Kirjoituksia 176342

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoonHighlighted

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 460 kpl

C Moren puuttuvat sisällöt digiboksin kirjastoon

1/3

Puutteita C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla. Sieltä on poistettu sarja Greyzone! Saisiko sen nopeasti takaisin. Lisäksi sarjasta Kadonnut on poistettu 2. kausi! Lisätkää se takaisin. Nuo molemmat on kyllä katsottavissa Elisa Viihteen C Moressa. Kysymys kuuluukin ostiko Elisa sittenkin C Moren kun Elisan kautta näkee enemmän sisältöä mitä Telian?

 

Lisäksi sarja The Night Manager- Yövahti puuttuu, miksi? Sitten Peaky Blinders- sarjasta on saatavilla vain kaudet 1, 2 ja 5. Kaudesta 3 on katsottavissa vain yksi jakso!, ja kausi 4 puuttuu kokonaan. Mitä siellä taas sekoillaan?

 

Lisätkää kaikki luettelemani puutteet välittömästi C More kirjastoon Telia tv:n digiboksille!

 

Edit NikoNo: tiivistetty otsikkoa hieman lyhyemmäksi

Vastaa
2 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 481 kpl

2/3

Telia TV:n C More ohjelmakirjastoon lisätään jatkuvasti lisää sisältöjä. Juuri näiden kyseisten ohjelmien tilannetta en osaa tarkalleen sanoa. Meillä on Telian C More asiakkaille tarjolla myös C Moren suoratoistopalvelu täysin maksutta, eli sitä kautta pääsee halutessaan näkemään kaikki C Moren sisällöt. Suoratoistopalvelusta voit lukea lisää täältä .

Vastaa
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

3/3

C Moren suoratoistopalvelusta löytyy kaikki em. sarjat sekä Telia TV mobiilipalvelun kanavakirjastosta suurin osa. Digiboksin C More -kanavakirjasto on suppeampi sisältöineen, kun osa sarjoista näytetään vain C Moren omassa palvelussa. Tiedä mitä Bonnier tuo tulevaisuudessa tullessaan. Haaveilen siitä että sisältö ja julkaisun ajankohdat tulisi olemaan samanlainen riippumatta alustasta Hymiö Onnellinen

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.