CMore Sport HD ei näy Sonera Viihteessä


Tässä Wimbledonin aikana on tullut ensimmäistä kertaa tarpeelliseksi katsoa tuota CMore Sport HD-kanavaa, joka Sonera Viihteessä on vienyt kanavapaikan koko ajan, mutta on aina pimeänä. Nettiyhteys on 50-megainen ja muut HD-kanavat toimivat hyvin, mm. CMore First HD, joten ei luulisi nopeudesta olevan kiinni. Vai onko? Olen nähnyt aiempaa keskustelua liittyen muihin HD-kanaviin ja niissä on vähimmäisvaatimuksena 100-megainen yhteys. Onko kyseessä tällainen rajoitus tuossa CMore Sports HD:ssakin? Harmillista mikäli näin varsinkin kun muu HD-sisältö toimii niin hyvin. Hieman outoa on sekin, että tuo Sports HD-kanava listataan kanavalistassa, mutta siltä ei ikinä tule mitään sisältöä.


2 kommenttia

Mikä paketti sulla on käytössä? Esimerkiksi MTV Totalissa, Total Sportissa sekä Cmore filmistä löytyy Cmoren urheilukanavista Cmore Tennis sekä Cmore Extreme. Cmore Tennikseltä saa tuota Wimbledonia seurata. 🙂


 


Lisätietoa pakettien sisällöistä täällä.

Pakettina on CMore Film, mutta eipä tuota CMore Sport HD:ta näköjään edes listata pakettiin kuuluviin kanaviin Soneran sivuilla, joten ilmeisesti sen ei ole tarkoituskaan näkyä. Hämmentävää vain, että se kuitenkin on koko CMore Film-tilausjakson ajan ollut omana kanavana näkyvissä, mutta sieltä ei ikinä tule mitään vaan se on pimeänä. Pitää ilmeisesti itse piilottaa se näkyvistä.

 

CMore Tennis-kanavalta Wimbledonia katselenkin nyt, mutta laatu jää tietenkin alle HD-laadun. Wimbledonin striimauslaatu tuolla kanavalla on onneksi suht ok, mutta muutamia viikkoja sitten olleessa Rooman tennisturnauksessa striimauslaatu oli surkea. Toivotaan, että laatu pysyy nyt suht hyvänä Wimbledonin ajan.

Vastaa