Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63187
Kirjoituksia 172477

CMore Total tarjous 24,95 eur/kkHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎24-06-2020
Kirjoituksia: 2
1/3

CMore Total tarjous 24,95 eur/kk

Tuli tosiaan eilen sähköpostilla tarjous C More Total paketista 6 kk ajalle 24,95 eur/kk , ei määräaikaa. Tämä liittymäasiakkaille sen viestin mukaan. Riittääkö mikä tahansa kännykkäliittymä, jotta saa tämän paketin tilattua TeliaTV:lle tähän hintaan?

 

Tilaussivulla, kun menee tilaamaan tuotetta on mainintaa jostakin erikoisista liittymistä: Telia TV:lle vaaditaan voimassaoleva Yhteys rajaton, Yhteys mukaan tai Yhteys kotiin -liittymä. Mitä nämä ovat, eikö tarjous olekaan kaikille liittymäasiakkaille niin kuin s-postissa mainitaan?

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 948
2/3

Vs: CMore Total tarjous 24,95 eur/kk

Moi @NaantalinMika ! Etuhintaisen kanavapaketin tilaus edellyttää, että sinulla on Telian puhelin- tai nettiliittymä, Telia TV digiboksi tai kaapelikortti. Yhteys Rajaton ja Yhteys Mukaan ja Yhteys Kotiin ovat näiden liittymien nimiä. Kaksi ensimmäistä mobiililiittymiä ja jälkimmäinen kiinteä laajakaista kotiin. Selvensikö tämä asiaa? Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎24-06-2020
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: CMore Total tarjous 24,95 eur/kk

Hei,

 

Kiitos. Selvensi asian kyllä. Aika hämäävää, koska tuosta liittymästäni käytetään joka puolella eli minun teliassa ja laskulla vain esim. nimeä Rajaton 200M. Tuota Yhteys-sanaa ei siinä yhteydessä ole missään tuotenimessä. Helposti voi luulla, että nämä ovat jotakin eri tuotteita, esim. vain datan siirtoon käytettäviä liittymiä.

 

EDIT katjane: Allekirjoitus poistettu, allekirjoituksen voit määritellä profiilisi asetuksissa.