Chrome cast ja ohjelma eivät juttele keskenään

  • 27 August 2017
  • 5 kommenttia
  • 20 katselukertaa

En siis saa ohjelmaa näkymään telkkarissa. Chromecastin "alkunäyttö" näkyy, joten vika ei kai siinä. Ohjelma valittaa, ettei ole internet nyteyttä, vaan kylläpä on, en saisi tätäkään kirjoitettua ilman sitä. Kellään mitään ehdotuksia. Koneet on puutattu moneen kertaan, hermo menee...

 


5 kommenttia

Kunniamerkki +14

Tuohan vaatii wifi yhteyden, kai sellainen on olemassa? Onko tikku samassa wlan verkossa puhelimesi kanssa tai laitteen jolla sitä yrität asentaa? Onko tikku kytketty mukana tulevalla välikaapelilla vai ilman?

Wifi on, ei ole kaapelia ja mulla on tuo pömpeli, ei tikkua. Chromecasti toimi aiemmin, nyt vaan lakkasi toimimasta...

Kunniamerkki +14

@Toihanne kirjoitti:

Wifi on, ei ole kaapelia ja mulla on tuo pömpeli, ei tikkua. Chromecasti toimi aiemmin, nyt vaan lakkasi toimimasta...


https://www.google.fi/intl/fi_fi/chromecast/  niin no, pyöreitä nuo on. Mitä ohjelmaa nyt tarkkaa ottaen yrität katsoa? Telia viihteessä on jotain ongelmaa ohjelmakirjastoissa tällä hetkellä.

 

Voisi kokeilla https://support.google.com/chromecast/answer/6006232?hl=fi tuon ohjeen mukaan ottaa uudelleen käyttöön jos kerran aiemmin on toiminut samojen laitteiden ja kytkentöjen kanssa.

Oletko tänään testannut katsoa tuon chromecastin kautta? Meillä oli viikonlopun aikana vähän ongelmia palveluissa mutta nyt nekin pitäisi olla kunnossa ja toimia taas.

Jep, kokeilin ja nyt toimii 🙂 Meni vaan formulat ihan ohi viikonloppuna :(

Vastaa