Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66633
Kirjoituksia 179994

Chromecastin käyttöönotto ilman wifiäChromecastin käyttöönotto ilman wifiä

TPO2017
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Chromecastin käyttöönotto ilman wifiä

1/2

Moi, miten voisi onnistua Chromecastin määritys / käyttöönotto ilman wifiä? Pelkän Android älypuhelimen avulla? Pääsen asennuksessa siihen vaiheeseen, missä pitäisi yhdistää wifi verkkoon eli yhteys Chromecastiin on syntynyt ja television näytöllä näkyy oikea koodi. Käyn siinä kohtaa käynnistämässä älypuhelimesta Mobiilitukiaseman, ja kytkeä siihe, mutta sitten vain tulee ilmoitus "Yhdistäminen kohteeseen Chromecast epäonnistui. Varmista, että Chromecast on lähistöllä"

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/2

Mikäli käytät vain yhtä puhelinta, voi tuo olla haastavaa.

Chromecast ei virallisesti edes tue käyttöä hotspotin yli, joillain laitteilla toimii, joillain ei.

Jos sinulla on toinen kännykkä käytettävissä, kannattaisi kokeilla yhdistää sekä chromecast että toinen puhelin/tabletti samaan hotspotiin ja ottaa se käyttöön sitä kautta.

 

Chromecast odottaa yhteyttä samasta wifi-verkosta, ja jos puhelimesi luo sen wifin se ei välttämättä näy oikein verkon asiakkaan aja chromecast ei osaa yhdistää siihen. Tämä siis siksi, että puhelimesi muuttuu verkkolaitteesta verkkoisännäksi (tukiasemaksi).

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.