Discovery World lopettaa 30.6.2019


Hei,

 

Viihdeboksin Mix-valikossa ja Telian kotisivuilla lukee, että Discovery World lopettaa 30.6. Lopettaako ohjelmayhtiö jakelun Suomessa vai onko kyse vain Telian valikoimista poistumisesta?


4 kommenttia

Kanavayhtiö on ilmoittanut kanavan jakelun lopettamisesta 30.6., minkä vuoksi kanava tipahtaa meiltäkin pois valikoimasta. Saamme tästä ensi viikolla tarkemmin tietoa, ja tiedotamme aiheesta kuun loppuun mennessä asiakkaille. 

Kunniamerkki +9

Hei.

Olen kokeillut tuon kanavan katsomista ja se oli mielestäni ihan mielenkiintoinen. Se on osittain suomeksi osittain ruotsiksi tekstitetty. Esimerkiksi Japanin suuren maanjäristyksen dokumentti jäi mieleeni.

 

Ehkä kanavalla on liian kovia kilpailijoita - en tiedä. BBC Earth HD voisi olla sitä korvaava MIX-paketissa. Sekin on hyvä mutta vain ruotsiksi tekstitetty - minulle toimiva ratkaisu.

 

National Geography -ilmaiskanava antaa vähemmän kuin odotin. joskus siellä on helmiä joukossa. Mainitsen länsimaisten lääkäreiden vierailun Pohjois-Koreassa. Aina kun lääkäri paransi näkönsä menettäneen potilaan, hän ylisti parantumisesta suurta johtajaa! Poikkeuksetta ja salaa kuvattuna, ei siis teeskentelyä.

Hei, koskeeko tämä myös koko Discovery -pakettia??

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@susanha@  kirjoitti:

Hei, koskeeko tämä myös koko Discovery -pakettia??


 


 




Discovery -kanavapaketti säilyy muuten täysin ennallaan! :smileyhappy: Eli kanavista päättyy vain tuo Discovery World 30.6. Ja tosiaan tiedotetta lähetämme vielä erikseen kaikille Discovery -kanavapaketin tilaajille. 

Vastaa