Ela Show


10.10 Räjähtää, kun Sonera näyttää yksinoikeudella Elastisen Hartwall Arena-keikan suorana ja täysin maksutta! Onhan kaikki varmasti muistanut käydä ostamassa herkut valmiiksi ja virittänyt kotiteatterin bassot täysille kun Ela Show pyörähtää käyntiin?

Ela Show näkyy Sonera Viihteessä ja Kaapeli-TV:ssä kanavapaikalla 31 sekä Viihteen mobiilipalvelussa kanavalla "Sonera Viihde". Lähetys alkaa klo 21.00 Aiotko katsoa lähetystä? Ainakin itse aion! Fiilistele kommenteihin alle ja käy tsekkaa meidän facebookin seinän fiilikset


Tuliko ongelmia? Eikö kanava näy? Kokeile alla olevia ohjeita

Viihdepalvelu:

Viihdepalvelussa saat kanavan näkyviin kun käytät digiboxista virtakaapelia irti ja laitat takaisin paikoilleen.

 

Mobiiliviihde:

 

Kirjaudu uudestaan sisään palveluun tai testaa toisella selaimella. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia niin voit tilata sen täältä. Tunnuksen käyttöönotto ei kestä kuin muutaman minuutin.

 


KaapeliTV:

HUOM! Jotta pääset nauttimaan Ela Showsta kaapeliverkon kautta niin tarvitset kaapelikortin, Ci+ HD-kortinlukijan ja linkityksen kortin ja lukijan väliin.

Linkityspyynnön teet helpoiten netissä tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 17000(ma-pe klo 8-20, la 9-16.30)

Jos yllä olevat asiat on ok ja kanavaa (31) ei löydy kanavalistalta niin kannattaa palauttaa tehdasasetukset laitteelle ja hakea kanavat uudestaan. Jos tehdasasetusten palautus ei meinaa onnistua niin kannattaa katsoa vinkit laitteen ohjekirjasta. Jos ei tahdo millään tulla kanava näkyviin niin melkein kannattaa tilata mobiiliviihde ja katsoa keikka sitä kautta.


11 kommenttia

moi mites saako sen katsottua jälkeenpäin

on tainnut ohjelmakirjastoon tulla soneraviihteelle oma kohta, jossa on jo mainos elashowsta, jos tuota nyt kummoiseksi moinokseksi voi kuvailla.Eiköhän sen pitäisi sinne tulla ja olla sen pari viikkoa katsottavissa.

Kunniamerkki +10

Saa maksaa mulle, jotta katsoisin moista "showta" :smileyfrustrated:.

Sulle ei Ela kolahda? , jatkossa tulee varmasti muitakin spektaakkeleita, minkä artistin show kiinnostaisi?

Eihän kukaan sitä pakota katsomaan, mutta hienoa että tällaisiin tarjotaan mahdollisuus soneran toimesta. En itsekkään hirveästi välitä kyseisestä artistista, mutta kyllä taitaa uteliaisuus ajaa edes vilkaisemaan. Jos jotakin muuta artistia kysellään, niin ehkäpä tuolta rankemman musiikin puolelta toivottavasti myös jotain saadaan näkymään.

Kunniamerkki +4

Ela on kyllä hyvä ja positiivinen ihminen, muuttunut paljon alkuajoista parempaan suuntaan!

Mutta nämähän on makuasioita.

Tuo Vesku Loirin kanssa tekemä yhteistyö on suurenmoista.

Samoin kuin muidenkin artistien kanssa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Olen ollut Elan parilla keikalla ja tykkään kyllä :) 

Miten tästä eteenpäin?


@EurasianBadger kirjoitti:

Miten tästä eteenpäin?


Tuosta pitäisi löytyä Katso-painike eikä mitään kanavapaketteja tarvitse tilata erikseen. Kokeile buutata digiboksi ottamalla virtajohto irti ja laittamalla takaisin. Tee tämän jälkeen vielä tarvittaessa resetointi näiden ohjeiden mukaan.

 

Jos Ela Show ei pyörähdä edelleenkään käyntiin, jätä vikailmoitus Omilta Sivuilta niin selvitetään asiaa tarkemmin.

Pitäisikö Ela-show'ta vielä pystyä katsomaan? Se näkyy ohjelmakirjastossa ja yritin katsoa tietokoneelta, mutta sain virheilmoituksen Cs14:3222. Yritin myös iPad-sovelluksella, mutta sieltä tuli virheilmoitus jollain eri koodilla. 

 

Tietokoneella olen yrittänyt pariakin eri selainta, mutta ei onnistu. Ei ole onnistunut enää moneen päivään. Aloitin ohjelman katsomisen alun perin jo viime viikolla, silloin se toimi selaimessa, paria päivää myöhemmin ei enää. iPadilla sain sen vielä näkymään tässä muutama päivä sitten, mutta en ehtinyt silloinkaan katsoa loppuun, olisin mielelläni katsonut nyt loputkin, mutta nyt ei sitten sekään vaihtoehto enää toimi... 

Joo, tuossa on ongelma, joka on meidän päässä selvityksessä! Pyritään saamaan ne takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta aikataulua ei nyt ole luvata.

Vastaa