Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64394
Kirjoituksia 175119

Elokuvat ulkomaisilta kanaviltaHighlighted

Elokuvat ulkomaisilta kanavilta

Vakiokalustoa
Viestejä 123 kpl

Elokuvat ulkomaisilta kanavilta

1/5

Hei

Olen kääntänyt MIX M paketin elokuvakanavien puutteen päinvastaiseksi eli edulliseksi ominaisuudeksi. Tarkoitan tässä vieraiden kielten opiskelua. Se on ollut mielestäni sekä jännittävää että herkkiä tunteita liikuttavaa. Kielten perusteet on aluksi osattava.

 

Elokuvat, joita orn katsonut, eivät yleensä ole Suomen elkuvateattereissa eikä ilmaisissa tv kanavissa. Toisin sanoen voi laajentaa näkulmiaan elokuvia valtessaan. Tässä kokemuksiani.

 

Das Erste - Elokuvissa on saksankielinen tekstitys, jonka saa päälle kuulovammaisten tekstitys asetuksella. Muun kieliset elokuvat tekstitetty automaattisesti saksan kielellä.

 

3Sat - Käytäntö on sama kuin edellä. Elokuvien etukäteistiedot voi lukea molemmila kanavilla tekstitv: stä saksan kiekellä.

 

TV5 Monde - Vaimoni katsoo elokuvia ranskaksi tekstitettyn minä englanniksi. Kielen voi vaihtaa.

 

STV HD ja STV2 HD - Elokuvia ruotsiksi puhuttuna ja sivulla 199 ruotsiksi tekstitettynä.

 

Minun pitää lopetta. Lähden juuri juna-asemalle. Hei.

4 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 130 kpl

2/5

Laitetaan listan jatkoksi vielä TVE international, jossa on paljon materiaalia espanjaksi! Sarjat ja elokuvat ovat kyllä yksi parhaista tavoista oppia kieliä Hymiö Erittäin onnellinenSydän

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 123 kpl

3/5

Hei

Suunnittelen katsovani jonkin elokuvan huomenna maanantaina 19.11.2018 ja katson siksi erilaisista verkon tv-ohjelmien luettelosta sopivaa katsottavaa.

 

TV5 Monde.        Illalla on ranskalainen elokuva vuodelta 2015. Se on dokumenttielokuva ja palkittu kansainvälisellä palknnolla. Se kertoo nuoresta autistisesta 20 v. naisesta, joka oppii ilmaisemaan itseään irroitettavien kirjaimien avulla. Tulos siitä on ihmeellinen. Tekstys: ranska tai englanti.

 

3Sat.                  Tänään on amerikkalainen elokuva vuodelta 1988 nimeltään "Kaksoset". Tallennan sen digiboksilla ja katson sen huomennna tai joskus myöhemmin.  Sen pääosissa esiintyvät näyttelijät ovat Arnold Schwarzenebecker ja Danny DeVito. Tekstitys: saksa.

 

STV1.                Maanantaina on iltapäivällä vanha ruotsalainen elokuva vuodelta 1952 nimeltään "En fästman i taget". Se on hauska romanttinen elokuva eräästä insinööristä, joka haluaa saada rakkauselämässään uusia kokemuksia. Tallennan sen digiboksilla. Tekstitys: ruotsi.

 

Se miten sain nämä tiedot selville iPadin avulla, on harjoittelun tulosta.

 

Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

4/5

Jos ulkomaiset kanavat noin muuten kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan satelliittivastaanottoon sillä operaattoreiden kanavavalikoima on valitettavasti hyvin rajoittunut ja suppea verrattuna vapaisiin kanaviin joita voi maksutta vastaanottaa satelliitista. Operaattorit keskittyvät pääasiassa C moren ja Viasatin kaltaisten kanavien jakeluun.

 

Tuolta https://fi.kingofsat.net/satellites.php pystyy hyvin tutustumaan tarjontaan, esim 19,2E ja 13E lienee ne yleisimmät Suomessa vastaanotetut satelliitit. Tuosta https://fi.kingofsat.net/pos-13E.php ja tuosta https://fi.kingofsat.net/pos-19.2E.php voi tutustua kanaviin.

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 123 kpl

5/5

Telia kaapelikanavan elokuva 

 

Elokuva (englanniksi Grace of Monaco) näytettiin jokin aika sitten Ruotsin television kanavalla. Katsoin sen ruotsiksi tekstitettynä ja myöhemmin katsottavaksi talletettuna digiboksiln avulla. Elokuva on valmistunut vuonna 2014.

 

Ohjaaja oli Olivier Dahan ja pääosaa esitti Nicole Kidman. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin koko ruhtinaskunnan tulevaisuus itsenäisenä alueena oli vaakalaudalla. Ruhtinattar Kelly oli kiehtova hahmo. Maisemat ovat komeita ja elokuvassa on useita kiehtovia kamera-ajoja. Elokuvan loppukohtaus oli mielestäni herkkä. Grace Kelly tekee siinä erään tärkeän päätöksen.

 

Tarkistin YLE TV -ohjelmistosta, että sama elokuva esitettiin Suomen televisiossa 16.6.2017.

 

 

 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.