Eurosport 1 HD pätkii

  • 9 February 2018
  • 9 kommenttia
  • 27 katselukertaa

Lähetys olympialaisten avajaisista (kuva ja ääni) pätkii Eurosport 1 HD -kanavalla, TV5 HD -kanavalla sama lähetys ei pätki. Myös muut kanavat näkyy normaalisti, myös Eurosport 2 HD -kanava.


9 kommenttia

Tämä siis Telia TV:n puolella.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moi @Wezcu80, katsoitko lähetystä TeliaTV digiboksissa, TeliaTV netissä ja mobiilissa-palvelussa vai Telia TV kaapeliverkossa palvelusta? Vieläkö pätkintä jatkuu nyt pyöräilyn tai jonkun muun lähetyksen aikana?

TeliaTV:n digiboksissa, pätkintä jatkuu vieläkin samalla kanavalla.

Samaa vikaa täälläkin. Testattu kahdella eri Sony TV:llä, vanhemmalla KDL47W807 ja uudemmalla 65XE9005 mallilla ihan sama vika, äänet pätkii Eurosport HD 1 ja kuvakin räpsähtelee silloin tällöin. Muilla HD kanavilla en ole tuollaista havainnut.

 

Joskus saattaa tulla sen verran iso ääniräpsy että vahvistin kadottaa synkan ja pitää aktivoida HDMI ARC uudestaan jotta äänet kuuluu AV viritinvahvistimen kautta.

 

Pätkimisen huomaa myös ilman AV vahvistintakin.

 

Sen verran erikoinen juttu että mielestä mainoksissa en ole räpsyjä huomannut, mutta Olympialaisten live lähetykset pä-t-kii jatkuvasti. Nuo "I want it all" rallatukset on kaikista pahimmat äänen pätkimisen osalta ja niissä olen huomannut pientä kuvan nykimistäkin, eli muutama kuva frame katoaa matkalla jonnekin.

Moro Wescu80 ja migi78

 

Voitteko kokeilla vielä palvelureitittimelle tehdasasetusten palautuksen ja sen jälkeen digiboksista virtajohto hetkeksi irti. 

Kuulostaa että jokin ongelma lähetyksessä nyt on ja jos edellä mainituista toimista ei ole apua eikä ole mitään omia patentteja kytkentöjen suhteen niin vikailmoitus tuosta tulisi kirjata meidän verkonhallinnalle teidän liittymistä että päästään tutkimaan. Se onnistuu vaikka meidän chatin kautta täältä.

Moro!

 

Kyseessä ihan suora KaapeliTV eikä ole palvelureitittimiä minulla välissä.

 

Televisiota on restarttailtu ja kanavat haettu uudestaan, koska vastahan tuo TV5 HD tuli perjantaina niin silloin suoritin kanavahaun uudestaan.

 

Kyllä vika tuntuu olevan lähetteessä, koska TV5 HD, YLE HD1 / HD2, MTV3 HD, Nelonen HD, Nat Geo HD, jne, jne, ei äänet pätki näissä.

Ainakin tänään on näkynyt normaalisti ilman pätkimistä, joku lähetysvika varmaan on ollut, mutta poistunut jossain vaiheessa.

Hyvä että jollakin toimii, kyllä tuo edelleen näyttää pätkivän ainakin täällä.


@migi78kirjoitti:

Hyvä että jollakin toimii, kyllä tuo edelleen näyttää pätkivän ainakin täällä.


Kertomasi perusteella ongelma vaikuttaisi olevan kaapelitv:n signaalissa. Voisit jättää meille asiasta häiriöilmoituksen vaikkapa tuolla Juho-Ollin mainitsemassa häiriöilmoitusten chatissa tai jättää meille palvelupyynnön itsepalvelusta niin saadaan otettua asiasta kiinni ja korjaukseen.

Vastaa