Euroviisut finaali 2018

  • 13 May 2018
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Kunniamerkki +6

Telia viihteen tallennusaika loppui taas kesken. Juuri ratkaisevalla hetkellä. Tiedän että Telia vetoo Ylen toimittamiin ohjelmatietoihin, mutta mutta..

 

Kuitenkin on niin että käyttäjät maksavat internetistä, Telia viihteestä ja tallennuspalvelusta.Lisäksi Yle-veroa.  Eikö silloin ole mitään velvoitetta hoita asiat niin että yhteistyö hoituu. Tämä ei ole ainoa kerta kun ohjelmasta osa jää pois. Tai että ohjelmoinnit toimisivat. Jatkuvasti on jotain virhettä ruudussa.

 

Telian asiakas jo siitä kun oli vielä posti ja lennätinlaitos........


1 kommentti

Tervehdys Wiikari

 

Tuo on ongelma on tiedostettu live-lähetysten kanssa jotka voivat venyä. Haaste on sekä ohjelmayhtiöllä ja vielä isompi jakelijalle koska vaikka ohjelmayhtiö korjaisi ohjelmtiedot niin ne eivät vältämättä ehdi päivittyä kanavan jakelijalle. 

Laitetaan tuosta kehitysideaa eteenpäin että talleiden kestoa voitaisiin muokata jälkikäteen vastaamaan ohjelman todellista kestoa mikä ei ole tällä hetkellä mahdollista. 

Yksi kiertotie tällä hetkellä on että tällaisten ohjelmien kohdalla laittaa myös seuraavaksi alkavan ohjelman tallentumaan niin vaikka ohjelma venyisi niin tallennus jatkuisi ohjelmalla mikä pitäisi alkaa ohjelmatietojen mukaan. 

 

Vastaa