HBO / 2015 joulukuun uusimmat jaksot puuttuu (mm. The Leftovers ja Fargo)

  • 5 December 2015
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Sonera Viihde palvelun HBO -sarjojen uusimmat jaksot puuttuvat "Ohjelmakirjastosta". Esimerkiksi The Leftovers ja Farjo -sarjoista puuttuu joulukuun 2015 jaksot.

 

Viikko tulee kohta odottelua täyteen ja tämä ongelma on myös muilla!


4 kommenttia

Sonera mainostaa:

*Miksi HBO Nordic?

Näet kaikki HBO-sarjojen jaksot suomeksi tekstitettyinä 24 tunnin sisällä USA:n ensiesityksestä. The Affair, Fargo...*
 
 
Todellisuus on toinen:
24 tuntia on kulunut jo todella monta kertaa... mitäköhän kautta saisi hyvitystä katteettomista lupauksista?
Olen katsonut Fargon, Affairin ja Knickin uusimmat jaksot Sonera viihteen kautta, huonomalla kuvanlaadulla.
Sama tilanne oli ainakin Game Of thronesin ja Vikingsin kanssa keväällä.
  
Mikä mättää Sonera?

Tilanne on vähintäänkin kiusallinen. Tästä on vika-ja häiriötiedotteisiin kirjattukin vikailmoitus viime viikon keskiviikkona. Ongelma on tutkinnan alla parhaillaan, pyritään saamaan kuntoon asap!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tästä on kyllä tultava hyvitys joulukuun Hbo:n kuukausilaskuun! Palvelun sisältö on puutteellinen yli viikon ajan. Ei sitä voi jättää hyvittämättä! Olen tilannut Hbo:n Sonera Viihteeseen, jotta voin katsoa Hbo:ta digiboksin kautta televisiosta. Miten voi olla mahdollista, että vian korjaamiseen menee yli viikko aikaa. Ja tänään maanantaina pitäisi jo tulla katsottavaksi uudet jaksot, eikä edellisiäkään ole vielä tullut!! Ja viikko sitten olisi myös pitänyt tulla iso kasa elokuvia Hbo:n ohjelmakirjastoon. Ei ole niitäkään tullut. Minkälainen operaattori Sonera on, kun se ei koskaan hyvitä asiakkailleen palvelun toimimattomuutta? Mistä tässä maksetaan?

No nyt on tullut 8 jakso the knickiin,mutta 7. jakso puuttuu.Ihan oikeesti,koittakaa nyt saada tämä asia kuntoon,pöyristyttävää,että joutuu odottelemaan viikkokausia asian korjaamista!

Vastaa