Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65926
Kirjoituksia 178524

HBO tekstitys uupuu muutamasta tuoreesta jaksostaHBO tekstitys uupuu muutamasta tuoreesta jaksosta

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

HBO tekstitys uupuu muutamasta tuoreesta jaksosta

1/13

Hei, Olen seurannut mm. HBO:n ohjelmia "Real time with Bill Maher" sekä "Last week tonight with John Oliver". Tuoreimmista jaksoista s15e06 sekä s04e03 uupuu tekstitykset. Olen kokeillut myös kääntää tekstityksen Ruotsiksi, mutta ei näy. Yleensä ilmestyneissä jaksoissa on ollut tekstitykset mukana.

Vastaa
0 tykkäystä
12 vastausta

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

2/13

Myös "Vice":n tuoreen 5.kauden 1.jaksosta uupuu tekstitykset. Kauden 2.jaksossa ne toimii.

Vastaa
0 tykkäystä

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

3/13

Vice:n s05e01 sai tekstityksen eilen, mutta Maherin sekä Oliverin ohjelmien jaksoista uupuu edelleenkin.

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

4/13

Ilmoitin puutteista eteenpäin, niin saadaan korjaukseen ne.

Vastaa

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

5/13

Ohjelmat julkaistaan kirjastoon ensin ilman tekstejä ja teksitys ohjelmiin tulee myöhemmin. Nyt näyttää meidän testilaitteista löytyvän tekstitykset.

Vastaa
0 tykkäystä

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

6/13

Edelleenkään HBO:n ohjelmiin "Real time with Bill Maher" sekä "Last week tonight with John Oliver" ei ilmesty tekstejä. Jaksot s15e06 sekä s04e03.

 

Lisäksi molempiin ohjelmiin on ilmestynyt tuoreemmat jaksot e07 sekä e04, eikä näissäkään näy tekstejä. Mutta oletan ettei näissä kuulukaan näkyä tekstejä, jos ohjelmat julkaistaan aluksi ilman niitä.

 

Oman "katselurytmitykset" takia täytyisi päästä kärryille milloin tekstitykset ilmestyvät, jotta pienten lasten isänä ja vuorotyöläisenä tietäisi varata hetket tietyille ohjelmille. Ilman tekstitystä osa näistä yhteiskunta-/poliittispainotteisista ohjelmista tahtoo mennä hieman ohi.

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

7/13

Aikaisemmin jaksot julkaistiin siinä vaiheessa kun tekstit olivat valmiina jaksoissa. Silloin niitä toivottiin aiemmin katsottavaksi joten ne julkaistaan nyt aluksi ilman tekstejä ja teksti lisätään kun se kanavatuottajalta on saatavilla. Selvittelen vielä minkälaisesta viiveestä suunnilleen on kyse / jakso.

 

Mikäli noissa aiemmissakaan jaksoissa ei vielä tekstit näy, laitatko vielä tiedot millä laitteella tekstitykset puuttuu?

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

8/13

Korjausta aiempaan tietoon. Jaksojen pitäisi edelleen tulla jakoon vasta kun tekstit jaksoon on valmiina. Selvitellään mistä tässä on kyse.

Vastaa

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

9/13

Katselen ohjelmia uudella Arris VIP4302 Digiboxi:lla.

 

Juuri äsken tarkistettuani tekstitykset uupuvat edelleenkin molempien ohjelmien kahdesta tuoreimmasta jaksosta.

 

Päätin vielä tarkistaa Sonera Viihde mobiilista. Siellä taas ainoastaan tuoreimmista jaksoista uupui tekstitykset. Eli niihin jaksoihin millä tämä keskustelun avasin tekstitykset löytyvät mobiilista.

Vastaa
0 tykkäystä

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

10/13

Saatiin tilanteeseen nyt selkeyttä ja tällä hetkellä ohjelmat julkaistaan heti kun ne saadaan meille jakoon. Kyseessä on live ohjelma jenkkilässä joten tekstit ohjelmaan tehdään jälkikäteen. Eli jakso saadaan jakoon ennen tekstejä. Viiveestä millä tekstit saadaan ei ole tarkkaa tietoa, mutta muutaman päivän viiveestä voidaan vähintäänkin puhua. Mitään takarajaa viiveelle en osaa antaa. Ja kuten olitkin jo huomannut, tekstit voi tulla Digiboksin puolelle ja mobiilipuolelle eri aikaan. Me jatkaan vielä tämän selvittelyä ja katsotaan saadaanko tarkennusta vielä tilanteeseen.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.