Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66556
Kirjoituksia 179884

Häiriö Viihteen tallennuksissa 2.0Häiriö Viihteen tallennuksissa 2.0

abesimpson
Kommentaattori
Viestejä 24 kpl

Häiriö Viihteen tallennuksissa 2.0

1/91

Aloitan uuden ketjun, koska edellisessä Häiriö Viihteen tallennuksissa -ketjussa pikalinkit toimivat vain 10 ensimmäiselle sivulle. Sivuja on reilusti enemmän, koska ongelma on iso.  Tämänkin ongelman voisi korjata.

 

 

Sonera Viihteen Digiboksin kautta ohjelmaopas on muuttunut tänä keväänä sietämättömän hitaaksi. Ohjelmien selaaminen parin päivän päähän kestää useita minuutteja.

 

Kierrän ongelman haku-painikkeen kautta. Katson jokaisen kanavan erikseen. Näin ohjelmien tallentaminen käy ilman hermojen menettämistä, vaikka on hidasta edelleen.

 

Tänään ohjelmien nauhoitus ei ole toiminut Ohjelmaoppaan Haku-toiminnon kautta. Ainoastaan ohjelmien muistutus on toiminut. Kyseessä on normaali MTV3-kanava. Esimerkiksi huomenna tuleva Grillikuume-ohjelma ei toiminut.  Ohjelmaoppaan kautta tuon ohjelman sai nauhoitettua normaalisti. Mutta ohjelmaoppaan kautta ei saa nauhoitettua huomenna subilta tuleevaa Penny Dreadfulia. Tulee ERROR 3.

 

Mitkähän neljä lahjaleffaa tulevat ensi viikonlopuksi? Kiitos.

 

 

Kirjoitustasi on muutettu, koska viestin tekstissä oli viallinen HTML. Viallinen HTML on poistettu. Lue viestisi uudestaan ja lähetä se jos olet tyytyväinen.

Vastaa
0 tykkäystä
90 vastausta

Japeaa
Vakiokalustoa
Viestejä 94 kpl

2/91

Onkohan tämä tullut viimeisimmän päivityksen mukana?

 

Lajittelu ja ohjelmien poisto hukkaa ohjelmia.

 

Avaan tallennukset ja lajittelen ne Päiväys - Ensin poistuvat ylimpänä.

 

Lista näyttää tältä:
WP_20150506_14_00_15_Pro.jpg

Poistan tuon valitun leffan:

WP_20150506_14_00_28_Pro.jpg

 

Ja nyt lista näyttääkin tältä. Tuo Päiväni Margueritan kanssa on hävinnyt ja aiemmin listalla näkymättömiä tallennuksia tulee näkyviin.
WP_20150506_14_00_47_Pro.jpg

Sitten poistan tuon Aistien haastajan. Ja nyt häviää taas alkupään ohjelmia.
WP_20150506_14_11_48_Pro.jpg

 

Käynnistän järjestelmän uudestaan, mutta edelleen vain nuo 10 päivää voimassa olevat näkyy, kun lajittelen.
Jos poistan ohjelman jostain muualta kuin ekalta sivulta, ja lajittelen taas, niin sitten tulee nuo pari päivää voimassa olevat näkyviin.

Ei pitäisi alkeellisen lajittelun olla näin vaikeaa koodareille...

Vastaa
0 tykkäystä

KalleHa
Telialainen
Viestejä 148 kpl

3/91

Testailitko jo, että vaikuttaako digiboksin resetointi listan toimintaan mitenkään? Viimeisimmän päivityksen jälkeen tällaisesta viasta ei ainakaan vielä ole tullut vikailmoituksia meille. Tässäkin hieman vaikea katsoa mitä käy, kun koko listaa tallenteista ei kuviin oikein saa.

 

Jos resetistä ei ole apua, käy vaikkapa Omilta sivuillta tekemässä vikailmoitus niin saadaan tarvittaessa viankorjaus käynnistettyä.

Vastaa
0 tykkäystä

Japeaa
Vakiokalustoa
Viestejä 94 kpl

4/91

Samalla lailla toimii resetoinnin jälkeen.
Teen vikailmoituksen.

Vastaa
0 tykkäystä

Shaquel
Kommentaattori
Viestejä 40 kpl

5/91

Ihana lottoaminen tuotteen toimivuuden kanssa senkuin vaan jatkuu, mitään inffoa paremmasta ei ole tullut, pahoitteluja kyllä koko kansakunnan edestä... Voisiko nyt joku ystävällisesti sieltä soneran päästä kertoa jotain väliaikatietoa tuosta tallennushässäkästä, että onko sen kanssa mitään toivoa enää, vai laitanko Elisan jo keskenkaike tilaukseen, ennen määräaikaisuude loppumista?

Vastaa
0 tykkäystä

Shaquel
Kommentaattori
Viestejä 40 kpl

6/91

vastaan itse, Elisa tilattu.

Vastaa

VT3280
Kommentaattori
Viestejä 64 kpl

7/91

Voisivat palauttaa vaikka viimeisimmän toimivan version takaisin. Tallennus on koko viihteen tärkein ominaisuus ja tämä on ollut toimimatta jo ties kuinka kauan. Alkaa muistuttamaan jo meidän työpaikan toiminnalta, siis tämä kun asioita ei saada kuntoon. En ole Soneralla töissä 😊Eiköhän se jossain vaiheessa kuntoon tule. Vajaa vuosi enää sopimusta jäljellä.

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 098 kpl

8/91

@abesimpson kirjoitti:

Aloitan uuden ketjun, koska edellisessä Häiriö Viihteen tallennuksissa -ketjussa pikalinkit toimivat vain 10 ensimmäiselle sivulle. Sivuja on reilusti enemmän, koska ongelma on iso.  Tämänkin ongelman voisi korjata.


Mitä tarkoitat tällä probleemalla, kerrotko tarkemmin?

Vastaa
0 tykkäystä

Shaquel
Kommentaattori
Viestejä 40 kpl

9/91

tarkoittaa varmaankin tätä kuukauden jatkunutta tallennushässäkkää, joka ei toimi vieläkään

Vastaa

kardu
Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

10/91

No niin pukkas uutta vikaa  kiitos sonera!!!!!!

En saa poistettua vanhoja tallennuksia,,ja jotakin ohjelmia en saa päälle , Kylläkin kun käytän boksista virrat pois niin se taas päivän pelaa ja taas seuraavana aamuna sämä hässäkkä,,,, Ollut jo useamman päivän useampi soitto palvelupyyntö ym hässäkkää ... Niin nyt sain vastauksen että samaa ongelmaa tavattu muillakin,, Eikä tässä vielä kaikki kun aluksi ongelmaa selviteltiin puhelimen välityksellä resetoitiin boksia 

modeemia ja langattomia lähettimiä niin lähettimet hajosi,,,Kylläkin takuuseen tulee uudet ei muutako piti äkkiä lähteä kaupasta hakemaan kaapelia että saa kiekot näkösälle.....Mitä ny tarjolla hyvitykseksi 4 filmiä joista osan jo nähny ???

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.