Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62307
Kirjoituksia 170220


Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎27-10-2009
Kirjoituksia: 93
11/17

Re: Hero

Snowtiger kirjoitti:
[quote="Helunaloinen":258ayu7u]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:258ayu7u]

Käytä boksista virtaset pois irrottamalla sähköpiuha vähäksi aikaa.
0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎07-06-2010
Kirjoituksia: 26
12/17

Re: Hero

JarkkoK kirjoitti:
[quote="Snowtiger":1eld1hrj][quote="Helunaloinen":1eld1hrj]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:1eld1hrj]

Käytä boksista virtaset pois irrottamalla sähköpiuha vähäksi aikaa.[/quote:1eld1hrj]
koittanu tuota vissiin 2 kertaa, samoin kuin asetuksista käynnistää boksin uusiksi.
0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-05-2013
Kirjoituksia: 4
13/17

Re: Hero

Snowtiger kirjoitti:
[quote="Helunaloinen":ke8hm8ny]Täällä on odotettu Heron näkymistä ja varsinkin tuota Fargo-sarjaa, ja nyt sitä ei pystykään tallentamaan? Miksi, sehän on normaali peruskanava? Googlettelin ja Elisalla ovat hiukan myöhässä saaneet tuon tallennuksen toteutumaan, mutta kuitenkin, heidän viihteessä tallennus onnistuu ensimmäisestä päivästä lähtien, kuten automaattisesti oletin että onnistuisi Sonerallakin.


Oo nyt onnellinen kun edes näky.. itellä ei viihde löydä edes tuota vaikka mitä tekis.[/quote:ke8hm8ny]

Tuo virtajohto pois ja takas päälle toimi täällä hyvin. Mutta näkisin tuon kanavan ihan reaaliajassa oman televisionkin kautta, viihde on sitä varten, että sillä voi nauhoittaa ohjelmia, joita ei voi tai ehdi katsoa silloin kun ne tulevat.
0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2014
Kirjoituksia: 1
14/17

Re: Hero

Eipä tuo Hero näy ainakaan meillä (Hämeenlinna). Televisiossa ei vikaa pitäisi olla, koska olen sen vasta hankkinut. Viritin kaikki kanavat uudelleen, mutta Hero puuttuu. Kanavapaikka 14 on tyhjä eikä sitä näy luettelossa ollenkaan. Uusi viritys poisti myös aiemmin kanavapaikalla 15 olleen Bloombergin. Tosin sitä en jää kaipaamaankaan, mutta Heroa olisin ehkä voinut joskus katsoa. Nyt se ei vaan onnistu.
0 tykkäystä
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-09-2014
Kirjoituksia: 96
15/17

Re: Hero

Moi Vesselito,

Oletko palauttanut digivastaanottimen tehdasasetuksille? Heron kanavanippu on 354 MHz taajuudella. Kannattaa siis kokeilla vastaanottimesta manuaalista hakua tuolta taajudelta.
0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2013
Kirjoituksia: 2
16/17

Re: Hero

ei näy hero sonera viihteessä,,, tai ainakaan ohjelmaoppaassa ei heroa näy ja kanavahan alkoi lähettämäään maanantaina ja nyt on torstai
0 tykkäystä
Highlighted
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-09-2014
Kirjoituksia: 96
17/17

Re: Hero

Moi kitija-3,

Oletko käynnistänyt digiboksisi uudelleen ottamalla virtajohdon irti hetkeksi? Mikäli olet tämän jo tehnyt eikä siltikään näy, niin voisit vielä lisätä asiakasnumerosi näkyviin tänne (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero). Näin päästään kurkkaamaan tarkemmin mistä tämä voisi johtua.
0 tykkäystä