Hybridi laajakaista Wi-Fi

  • 5 October 2018
  • 7 kommenttia
  • 7 katselukertaa

24 tuntia hybridi laajakaista testissä 4g:llä kun ei vielä kuparia kytketty, niin ei pysy 4g toiminnassa, 4-5 kertaa joutunut purkin uudelleen käynnistää jotta saa netin päälle. iPhonella ei tahdo saada yhteyttä Wi-Fin kautta kun muutaman tunnin ollut purkki päällä. 

 

Onko muilla vastaavia kokemuksia? 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

meillä ei toimi pelkällä lte yhteydellä ollenkaan,jos ottaa adsl piuhan irti katkeaa kaikki yhteydet eikä ole tullut yhteyttä vaikka kuinka odotan..

Purkki tarkistelee jotain kuparin kautta säännöllisin väliajoin. Katkoo 4G yhteyttä jos ei saa vastauksia. Näin kertoi Telian asentaja. Kai sillä estetään se ettei sim-korttia voi käyttää muissa laitteissa. Vaikka ipadin nettiyhteytenä. 

 

Suositteli tosin ottamaan dsl-piuhan pois modeemista kunnes yhteys asennettu. Eli tuolloin ei tarkistelisi? Hiukan epäloogista. 

Mulle sanottiin as.palvelussa että Hybridi laajakaistan SIM korttia voi käyttää erikseen esim Huawein 4g mobiilireitittimessä!Miten on Telia asian laita?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Jaskariiitti  Hybridistä sanotaan palvelukuvauksessa näin:

Liittymän voidaan ottaa käyttöön mobiiliyhteydellä ennen kuin kiinteä yhteys on toimitettu. Osa palveluista (Telia TV) toimii kuitenkin vasta kun kiinteä yhteys on käytössä. Liittymä muodostuu kahdesta eri yhteydestä ja toisen yhteyden vikaantuessa liittymä toimii toisella yhteydellä. Kiinteän yhteyden häiriötilanteessa liittymän liikennöinti tapahtuu mobiiliyhteydellä ja mobiiliverkon IP-osoitteella.

 

Kokonaisuutena tämä toimii varmimmin siten, että on molemmat linjat käytössä, niin mobiili kuin kiinteä yhteys. Käytännössä sim-kortti toimii 4G-reitittimessä, mutta se on tarkoitettu kuitenkin toimivaksi Hybridi-laitteessa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Nopeudet putoavat itselläni 75% (60/30M > 15/1M) jos tuon mobiiliverkon ottaa pois käytöstä Hybridissä Yhteys kotiin M -laajakaistaliittymällä. Jää turhan vaisuksi, kun tarvitsen hitusen enemmän buustia nopeuksiin :smileyhappy:

Jos lähtee kesällä viikoksi mökille niin voiko SIM kortin laittaa 4g mobiili reitittimeen ja hoitaa netti asiat mökillä.?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Jaskariiitti@  kirjoitti:

Jos lähtee kesällä viikoksi mökille niin voiko SIM kortin laittaa 4g mobiili reitittimeen ja hoitaa netti asiat mökillä.?




Mikäpä ettei, kyllä se SIM-kortti sopii siihenkin. Jos vain mökillä 4g toimii  ??

Vastaa