Kaapeli-TV ei näy Hämeenlinnassa

  • 31 August 2020
  • 6 kommenttia
  • 92 katselukertaa

Hei! Tietääkö kukaan millainen tekninen ongelma on Hml kaapelitv kanavilla. Mitään ei näy.


 


Edit MinnaLN: muokattu otsikkoa hieman.


6 kommenttia

Tervehdys @B0sse ja tervetuloa Yhteisöön! 🙂>


 


Yleistä vikaa Hämeenlinnassa ei ole tiedossa. Oletko huomannut, että vika esiintyy muillakin laitteilla, jos sellaisia löytyy? Tai onko naapurustossa ollut puhetta samanlaisesta ongelmasta?

Meille kaapeli ja netto menipoikki eilen 7.06 klo 10,toistuvasta yhteydenottosta telian ei reaktio,!! Korjaaja tulee käymään! Kahden ark päivän sis. Ei näkynyt.nyt pe ilta ja mitään ei toimi!! Arva v .....koalaarvosta toiminta! Onko muilla samat kokemuksia ?


 


-----


Muokkaaja @Merja_J : tarkennettu otsikkoa

Nyt taad ei näy  ,kaikki pimeä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Wafu240450  kirjoitti:

Nyt taad ei näy  ,kaikki pimeä




Hämeenlinnassa on parissakin katuosoitteessa ollut ongelmia Kaapeli TV:n signaalissa, mutta molemmat häiriötilanteet on nyt korjattu. Mikäs siellä on tilanne, toimiiko jo sinullakin? Jos ei, käynnistä laitteet uudelleen kokeile vielä kanavien uudelleenhakua tarvittaessa. 

Mina ,ei näy mitään, korjaaja luvattiin perjantaiks,ei näkynyt!!! Ei tietoa milloin tulee ,?voi olla maanantaina jos on tuuri!napuri vanhustenralossa ,telian asiakkauta  kaikki toimii, mutta meidän lähetin ei vastaa kun tehtiin pin kokeen ? Miksi teliaeivoi siitä thdään ja saa nopeasti vian korjattu !!!! Nyt pitää odota 4 päivää ,possumaista toimintaa, käi täytyy vaihtaa elisan 5 g ,kaapelin t ja3 liitymiä,se oli sitten se telian adikasuus!!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Wafu240450  kirjoitti:

Mina ,ei näy mitään, korjaaja luvattiin perjantaiks,ei näkynyt!!! Ei tietoa milloin tulee ,?voi olla maanantaina jos on tuuri!




Aivan, kyse ei siis ollut noista aiemmin mainituista parista osoitteesta vaan ihan jostain muusta. Hyvä kuitenkin että vikailmoitus on tehty niin korjaajat tulevat varmasti heti kun mahdollista. Ymmärrän kyllä että tällaisissa tilanteissa sitä haluaisi yhteydet kuntoon heti, mutta aina se ei ole mahdollista. Asentajilla saattaa olla esimerkiksi useampia asiakkaita jonossa, ja jokainen korjaus hoidetaan vuorollaan.

Vastaa