Kaapeli-TV häiriö Tampereella

  • 14 January 2019
  • 5 kommenttia
  • 58 katselukertaa

Hei, onko muilla ongelmia Telian kaapeli-tv:ssä Länsi-Tampereella? Ei signaalia, kanavahaulla ei löydy mitään. 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Raparperi123@  kirjoitti:

Hei, onko muilla ongelmia Telian kaapeli-tv:ssä Länsi-Tampereella? Ei signaalia, kanavahaulla ei löydy mitään. 




Hei,


 


Ainakin Valkeakoskea koskeva häiriötiedoite kaapelinetin toiminnasta löytyy. https://www.telia.fi/asiakastuki/viat-ja-hairiot/ajankohtaiset  Mene ja tiedä, onko vika-alue myös Tampereen puolella. Oletko nähnyt esim. naapureita, toimiiko heillä? Jos käytössä on jatkojohtoja/haarottimia yms. kokeile ilman niitä, toimiiko yhteys. Lisäksi mahdollisesti käynnistää uudelleen/nollata laitteet. Jos omat laitteet vaikuttavat olevan kunnossa, niin asiasta kannattaa tehdä häiriöilmoitus.


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Olisiko tällä häiriötiedotteella jotakin tekemistä asian kanssa ?


 


https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_1547106743583&lang=fi

Asunnossani on 2 digiboksia ja molemmissa ei signaalia. Vika ei tästä syystä johdu laitteesta, kun molemmissa ei kanahaullakaan saa kanavia näkyviin ollenkaan. 

Valkeakoskelle osoitteestani on yli 50 kilometrin matka. Mutta mene ja tiedä,täytyy nyt sitten vaan odotella ja kattella vaikka netflixiä :D

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Raparperi123 Tiedossamme ei ole Tampereelta, että olisi häiriöitä kaapeliyhteyden kanssa. Pystytkö olemaan meihin yhteydessä, mikäli vielä vikatilanne jatkuu - nopeiten pääset hoitamaan asiaa soittamalla puh.nro 020 690 400 (mpm/pvm). 

Vastaa