Kaapeli-tv:n Epg

  • 27 March 2016
  • 8 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Näkyykös muilla nyt viasat:n explorer/historyn EPG tiedot?.Entä näkyikö eilen kuutosen ja National Geographics hd:n tiedot.Olisi kiva tietää että johtuuko noiden katoaminen digiboxista/tv-verkosta vai siitä että nyt on siiretty kelloa tunti etenepäin.


8 kommenttia

Näkyykö noiden kanavien EPG jo normaalisti? Kokeilitko tehdä tehdasasetusten palautuksen digiboksille? Ainakin Sonera Viihteen puolella tiedot näkyy normaalisti, uskoisin että myös kaapeli-TV:n puolella.

Minne pitää valittaa jos samsung 2016 tizen telkkarin epg "resetoituu" joka yö niin että kaikilla kanavilla lukee "ei tietoja" ja joka aamu pitää käydä kaikki kanavat läpi että noi tiedot palautuu?.Pe->la välisenä yönä ne katosi 03:00 aikaan(29.10) ja nyt ne katoaa 02:00 aikaan(31.10) eli vika on soneralla?.Digiboxilla ei tota ongelmaa ollut ja nyt on käytössä telkkariin liitetty ci+ kortinlukija(maksullisia kanavapaketteja).

History hd:n epg:ssä tulee ilmoitus "ei tietoja" osassa ohjelmia sekä viasatin exlorer/history ohjelmien tiedoissa lukee ohjelmien tietojen kohdalla tyyliin "dokumenttisarja,. ca 2014.N: False" eli joku on taas rikki.Toi tizen 2016 opas resetoituu vieläkin joka yö 02:00 aikaan eli kaikkien kanavien lukee "ei tietoja".Toi vika on ollut alusta lähtien.Samsungin mielestä vika ei ole niiden softassa.samaa ongelmaa ei esiinnyt wbox hd3:lla.Tämä siis helsingin kaapelitv:ssä.

 

/edit

näköjään 2kk sitten valitin asiasta mutta tätä ei ole noteerattu mitenkään.pomoillakin on tainnut olla muuta tekemistä kuin hoitaa duuniansa siellä soneralla.. :D:D

Tuossa Viasat History 158 kanavalla on ollut noissa epg tiedoissa ongelmia ja se on korjauksessa mutta HD kanavalla tiedot pitäisi olla ihan oikein. Tuosta epg tietojen resetoitumisesta en osaa sanoa mistä johtuu, vähän tieten viittaisi että vika olisi tv:ssä jos digiboxilla ei samaa ongelmaa ole. Oletko kokeillut nollata tv:tä?


@JuhaHyv kirjoitti:

Tuossa Viasat History 158 kanavalla on ollut noissa epg tiedoissa ongelmia ja se on korjauksessa mutta HD kanavalla tiedot pitäisi olla ihan oikein. Tuosta epg tietojen resetoitumisesta en osaa sanoa mistä johtuu, vähän tieten viittaisi että vika olisi tv:ssä jos digiboxilla ei samaa ongelmaa ole. Oletko kokeillut nollata tv:tä?


Kyllä toi History Hd näyttää aina välillä että ei tietoja ohjelmien kohdalla,H2 taas toimii oikein.Toi viasatin vika koskee viasat history/explorer HD kanavia ainakin.Toi taitaa mennä kai jotenkin niin että telkkari ei osaa bufferoida noita egp tietoja ja teidän laitteet tekee jonkun resetin aina 02:00 aikaan yöllä jonka takia toi sitten poistaa ne ohjelmatiedot joka kanavalta.Tämä on vielä teiltä hankittu joten luulisi että joku olisi testannut että toimiiko toi teidän kaapelitv verkossa moiteetta.Ekaksi väärät tiedot että laiteessa olisi tallennus ja nyt laitteessa ei hitto toimi sellainen tärkeä ominaisuus kuin epg.

Nyt ei näy kuutosella(ilmainen kanava) ja Discovery Worldilla(maksullinen kanava) epg tietoja ollenkaan.Sama juttu telia tv:n kohdalla.Kyse siis kaapelitv:stä.Viasatin history/explorer kanavilla on se o:false juttu vieläkin ja näyttäisi ettei osassa ohjelmissa ole mitään tietoja.

 

/edit

Toi samsungin tizen(2016) myös juuri resetoi 02:00 aikaan kaikkien kanavien tiedot eli suurimmassa osassa kanavista lukee "ei tietoja".Aina aamuisin kun pistää telkkarin päälle niin jokaisella kanavalla lukee juuri toi "ei tietoja" ja ne pitää käydä läpi että toi alkaa näyttämään niitä ohjelmatietoja.Voisitteko te valittaa asiasta samsungille koska asiasta on tehty vikailmoituksia sinne mutta mitään ei ole tapahtunut?.Toi on siis tehnyt tota ihan alusta lähtien.käytössä on uusin firmware.

Kunniamerkki +8

Soneralla/Telialla on ollut aina yhteensopivuusongelmia epg:ssä. Laitevalmistajat eivät korjaile ongelmia ja operaattoria ei kiinnosta. Kannattaa kokeilla 4-5 aikaan aamusta, silloin tuli aikanaan Topfieldin digiboksiin osa kanavien epg-tiedoista. Osa tuli sitten iltasella 16-17 välillä. Jos erehtyi nollailemaan tauluja, niin sitä oli sitten koko illan ilman ohjelmatietoja. 

Tuntuu painottuvan tuonne eteläisen Korean suuntaan nämä ongelmat..

 

Helpompaa olisi, jos Telia tekisi epg-jakelunsa standardin mukaan. Aikanaan Viestintävirastokin oli munaton saamaan Soneran aikaan vastauksia kysymyyksinsä. Ei viitsitty edes toistaa ongelmia vaikka laitteet olivat tiedossa.

 

Toistan saman kommentin kuin muutama vuosi sitten. Älää taloyhtiöt ottako Telian kaapelia, jos muita operaattoreita on tarjolla. Itse maksaisin vaikka satasen enemmän kuussa Elisan tai jonkun muun operaattorin yhteyksistä. Ei toimi ja myyjät osaa myydä vaikka p*skaa halvana. 

Ainakin vikatiedotuksen mukaan uusivat laitteita/tekevät jotain huoltotöitä 27-28.3 eli toivottavasti ne nyt saisi ton korjattua.Noi kanavat heittelevät aina välillä salattu kanava herjaa ainakin tällä hetkellä. Dna:n wbox hd3:lla tota epg ongelmaa ei ole mutta 2016 tizen samsungilla taas on.samsungille tehty 2-3kpl vikailmoitusta tosta mutta mitään ei ole tapahtunut.Toi vika ei taida olla edes paha ja sen pystyisi todennäköisesti korjaamaan helposti.Kysehän on siis siitä että se epg resetoi kaikkien kanavien ohjelmatiedot 02:00-03:00 yöllä(riippuen onko talvi vai kesäaika) eikä se osaa hakea niitä uudestaan.

Vastaa