Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65823
Kirjoituksia 178396

Kaapelikortilla näkyvät kanavatKaapelikortilla näkyvät kanavat

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Kaapelikortilla näkyvät kanavat

1/4

Mitkä kanavat näkyvät kaapelikortilla,jos ei ole kaapeliliittymää?

 

Edit NikoNo: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Moderaattori
Viestejä 1 500 kpl

2/4

@Petsku1973  kirjoitti:

Mitkä kanavat näkyvät kaapelikortilla,jos ei ole kaapeliliittymää?


Telian kaapelikortin voi ottaa käyttöön jos asuu asunnossa, missä on meidän kaapeliverkko käytössä. Et siis tarvitse kaapelinettiä, mutta tv-kanavat pitää tulla meidän kaapelia pitkin televisioon, jotta voi kaapelikorttia hyödyntää. Jos kyseessä on antennitalous tai toisen operaattorin kaapeli-tv verkko, niin meidän kortista ei ole hyötyä.

 

Kaapelikortti (3,50 €/kk) sisältää peruskanavien lisäksi seuraavat kanavat: Travel Channel HD, Eurosport 1 SD ja HD, FOX HD ja National Geographic HD. Lisäksi NHK World, Nasa TV UHD ja Liiga UHD -kanavat kokeiltavissa toistaiseksi. Kaapelikortille kuuluu myös kuukausittain vaihtuva Bonuskanava, lue tarkemmin www.telia.fi/bonuskanava.

 

Kaikki kanavakartat, eli saatavilla olevat paketit löydät täältä.

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

3/4

Eli jos talossa näkyy dna:n kaapelitv niin se pitäisi vaihtaa teidän kaapelitv:seen?.Kuinka helposti toi vaihto muuten onnistuu?.Täällä on dna:n kaapelitv mutta myös teidän kuitu eli kämpässä on ethernet pistokkeet.

Vastaa
0 tykkäystä

Telialainen
Viestejä 513 kpl

4/4

Kyllä, kaapeliverkko tulisi kytkeä Telian verkkoon, jotta kaapelikortin kanavat näkyisivät. Jos kyse on omakotitalosta eli yksittäisestä liittymästä, tulee sinun sopia uusi KTV -sopimus Telian kanssa ja irtisanoa vanha. Jos asut talonyhtiössä / vuokralla, se vaihdos tehdään koko talolle/talonyhtiölle kerralla, joten silloin yhteydessä pitäisi olla isännöitsijään ja pyytää esim. tarjousta. Yleensä talonyhtiöt sopivat määräaikaiset sopimukset operaattorin kanssa.

Jos asuntoosi tulee meidän valokuitu ja haluat nähdä maksukanavia, suosittelen tutustumaan Telia TV -palveluun. Silloin kanavat tulisivat internetin kautta digiboksille ja siten televisioon HDMI -liittimellä.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.